Το Flagship HTC M7 Κυκλοφορεί Τον Μάρτιο;

mystery-htc

Η HTC έχει επιβεβαιώσει ότι πρέπει να σημειώσουμε τη 19η Φεβρουαρίου, καθώς μόλις το ημερολόγιο δείξει αυτή την ημερομηνία, ένα event που θα πραγματοποιηθεί σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο ταυτόχρονα, θα αποκαλύψει τη νέα ναυαρχίδα της  εταιρείας, το HTC M7.

Νέες πληροφορίες όμως από την ιστοσελίδα HTC Source κάνουν λόγω πώς το M7 θα διατεθεί στην αγορά στις 8 Μαρτίου στην Ευρώπη, δηλαδή σχεδόν σε τρεις εβδομάδες από την παρουσίασή του. H HTC φημολογείται πως θέλει να προλάβει τους Κορεάτες της Samsung που θέλουν να παρουσιάσουν το Galaxy S IV μέσα στον Απρίλιο, έτσι ώστε να έχουν δύο με τρεις μήνες "αέρα" μέχρι να φθάσει στα ράφια των καταστημάτων το Galaxy S IV. Αυτό έρχεται σε συμφωνία με άλλες πληροφορίες που αναφέρουν πως η HTC προγραμματίζει την κατασκευή 4 με 5 εκ. μονάδων του Μ7 με σκοπό μάλιστα να τις διαθέσει στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Το ΗΤC M7 σύμφωνα με τα έως τώρα ανεπίσημα στοιχεία θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών Full HD 1920x1080 pixel με πυκνότητα 468 ppi, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,7 GHz, RAM 2GB , κάμερα 13 MP, εφοδιασμένο με HTC Sense 5, Android 4,2 και μερικά live tiles στην κεντρική οθόνη που θα απεικονίζουν τα τελευταία νέα από καιρό, social networks. Eπίσης, πέρα από το μαύρο χρώμα αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε λευκό (silver-white).

[via] [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.