Ποιο "mini" tablet θα επέλεγες; [Poll Results]

Αν είσαι σε αναζήτηση ενός μικρού tablet, τότε στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχουν τρία ονόματα: Amazon, Apple και Google. Οι εταιρείες παρουσίασαν μέσα στη χρονιά τα δικά τους "mini" tablets, με το καθένα να έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα από το άλλο. Ο καθένας από εμάς ψάχνει διαφορετικά πράγματα, έτσι τα χαρακτηριστικά της οθόνης, η τιμή, ο επεξεργαστής και το πλήθος των εφαρμογών έχουν διαφορετική βαρύτητα στη διαδικασία επιλογής που κάνουμε. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα σας ρωτήσαμε ποιο από τα τρία αυτά tablets θα επιλέγατε.

Πιστεύω πως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ένα προϊόν της Apple δεν καταλαμβάνει την 1η θέση σε polls που το αφορούν. Η Google και το Nexus 7 ήταν αυτό που κατέβασαν την Apple από αυτή τη θέση, καταλαμβάνοντας το 58,47% των ψήφων. Το iPad mini από την άλλη μεριά ήρθε 2ο με ποσοστό 25,42%, δηλαδή πήρε λιγότερους από τους μισούς ψήφους που πήρε το Nexus 7. Τέλος, στην 3η θέση ήρθε το Kindle Fire HD της Amazon με ποσοστό 13,56%.

Όταν ανακοινώθηκε το iPad mini, είχαμε αναφερθεί στην υψηλή τιμή που αυτό θα διατίθεται και τελικά φαίνεται πως ένα μεγάλο μέρος των επισκεπτών μας θα προτιμούσε να έχει το λιγότερο πλήθος εφαρμογών, αλλά ταυτόχρονα με αρκετά χαμηλότερο κόστος του Nexus 7.

Από σήμερα και για τις επόμενες βδομάδες έχουμε ένα εορταστικό poll. Τι βρίσκεται στην κορυφή της χριστουγεννιάτικης wish list σου; Μπορείς να ψηφίσεις στα δεξιά.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.