Τα 36 στερεότυπα του Facebook

Γκρινιάρηδες, geeks, social media experts, σπαμ-άτομα, ανταγωνιστικοί τύποι μέχρι το κόκκαλο, άτομα που προμοτάρουν τα προϊόντα τους ή τους ίδιους, μπερδεμένοι, χαμένοι, ειρωνικοί, περίεργοι, ανάποδοι, όλοι βρίσκονται στο Facebook. Μια παρουσίαση εξηγεί τα 36 πρόσωπα που συναντάμε στο αγαπημένο social network.

Αν κάνετε μια βόλτα στους φίλους σας ή σε σελίδες εταιριών, οργανισμών, ανθρώπων κτλ, θα ανακαλύψετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διαφορετικούς ανθρώπους που συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Η εταιρία Soap Creative μάζεψε όλους τους τύπους των ανθρώπων που βρίσκουμε στο Facebook. Κατέληξε στον αριθμό 36. Στη συνέχεια έφτιαξε μια παρουσίαση με τις 36 φιγούρες και τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε μιας από αυτές. Η παρουσίαση είναι πολύ καλή.

Σίγουρα έχετε δει κάποιον που "ψάχνει" και προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες, σπόνσορες και κοινό με το ανέβασμα των (και καλά) επιτευγμάτων του.

Επίσης, σίγουρα έχετε δει κάποιον να γκρινιάζει συχνά για ακριβές (ακόμα και αν δεν είναι) υπηρεσίες. Όχι; Κάτι σας θυμίζει; Λίγο-πολύ θα έχει πέσει το μάτι σας σε post που λένε "4,50 ο καφές;! Δεν πάτε καλά!" και διάφορα άλλα τέτοια.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση πιο κάτω:

Ενώ βλέπουμε καθημερινά infographics, παρουσιάσεις, φωτογραφίες, κείμενα, video κ.ο.κ. η συγκεκριμένη μου άρεσε περισσότερο από το χάος των υπολοίπων. Μπορείς έυκολα να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου, τους φίλους σου ή άγνωστους.

[via]

Σχολιάστε >
155 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.