HTC event στις 19 Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των μεγάλων ανακοινώσεων όλης της χρονιάς.  Nokia + Μicrosoft μας παρουσίασαν τα Lumia 920 & Lumia 820 με Windows Phone 8, η Μοtorola τα νέα RAZR, ενώ η Apple ετοιμάζει το δικό της μεγάλο event στις 12 του μήνα για την παρουσίαση του iPhone 5 και όχι μόνο.

Η HTC δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη χωρίς ανακοινώσεις γι αυτό και μας συμβουλεύει να σημειώσουμε μια ημερομηνία στο μυαλό μας, την 19η Σεπτεμβρίου 2012, όπου στη Νέα Υόρκη αναμένεται να παρουσιάσει τις δικές της Windows Phone 8 συσκευές. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για τρείς συνολικά συσκευές: Rio, Accord και στην κορυφή το Zenith, το οποίο πιθανότατα θα έρθει με μια Super LCD2 οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 720p, quad-core επεξεργαστή Snapdragon, αν και τα Windows Phone 8 συνοδεύονται με dual-core επεξεργαστές μέχρι στιγμής. Το Rio πιθανόν θα έχει οθόνη 4 ιντσών WVGA, κάμερα 5 megapixel 720p και το Αccord οθόνη 4,3 ίντσες 720p, 8 megapixel κάμερα 1080p και dual-core επεξεργαστή. Φήμες κάνουν λόγο και για την παρουσίαση του tablet HTC Flyer 2, με οθόνη 7 ιντσών και πάχος μόλις 7,1 mm, λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly  Bean, dual-core επεξεργαστή και κάμερα 3 megapixel, χαρακτηριστικά με τα οποία τοποθετείται απέναντι από το Kindle Fire HD της Amazon και το Nexus 7.

Save the day” λοιπόν μας λέει η HTC, καθώς όπως η ίδια δήλωσε μέσω του προέδρου της πωλήσεων και marketing, Jason Mackenzie, η Ταϊβανέζικη εταιρεία είναι η μόνη που μπορεί να μπεί ανάμεσα στο δίπολο Apple-Samsung, με αποτέλεσμα από εδώ και πέρα να επικεντρώσει τις δυνάμεις της σε Android και  Windows Phone 8. Ραντεβού λοιπόν στις 19 Σεπτέμβρη, στη Νέα Υόρκη, για ακόμη μια φορά.

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.