Η Amazon παρουσιάζει δύο Kindle Fire HD με οθόνες 7'' και 8,9''

Πολλές από τις φήμες που κυκλοφορούσαν έκαναν λόγο για ένα μεγαλύτερο μοντέλο του Kindle Fire, κάτι που επιβεβαιώθηκε τελικά χθες βράδυ όταν η Amazon επέλεξε να προβάλλει μια νέα διαφήμιση στο διάλειμμα ενός αγώνα του NFL. Σήμερα παρουσιάστηκαν δύο Kindle Fire HD, τα οποία έχουν οθόνες 7'' και 8,9'' αντίστοιχα, με την Amazon να κοντράρεται πλέον και με τα μεγαλύτερα σε μέγεθος tablets.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των νέων συσκευών είναι η οθόνη, η οποία έχει ανάλυση 1920x1200 στο μεγαλύτερο μοντέλο και περιλαμβάνει 254 ppi. Χάρη στο πολωτικό φίλτρο που διαθέτει, ο χρήστης θα συναντάει λιγότερη θαμπάδα όταν το χρησιμοποιεί στον ήλιο. Συνεχίζοντας στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, η νέα camera υπόσχεται να τραβάει HD φωτογραφίες και video, τα δύο ηχεία να προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου και η HDMI θύρα τη συνδεσιμότητα που έλειπε.

Στο εσωτερικό τους, η Amazon επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν TI OMAP 4470 της Texas Instruments, για τον οποίο υποστηρίζει πως είναι ταχύτερος από τον Tegra 3. Ένα από τα πράγματα που περηφανεύεται η εταιρεία, είναι πως τα Kindle Fire HD χρησιμοποιούν την τεχνολογία MIMO, η οποία κάνει τις ταχύτητες μέσω WiFi έως και 41% πιο μεγάλες. Όσον αφορά την χωρητικότητα τους, αυτή θα είναι 16 GB. Όποιος θέλει περισσότερα, θα πρέπει να στραφεί στο cloud.

Το Kindle Fire HD των 8,9'' θα κοστίζει $299 και θα αρχίσει να αποστέλλεται από τις 20 Νοεμβρίου. Η Amazon θα κυκλοφορήσει και ένα μοντέλο με 4G, το οποίο θα κοστίζει $499 και θα έρθει την ίδια ημερομηνία. Το μικρότερο μοντέλο των 7'' από την άλλη μεριά, μπορεί να μας "παίρνει" 1,9'' από την οθόνη αλλά κοστίζει επίσης λιγότερο, $199.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.