Νέο Kindle Fire στις 7'' με βελτιώσεις σε όλους τους τομείς

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Kindle Paperwhite, ο Jeff Bezos προχώρησε στην παρουσίαση που αφορά τα Kindle Fires. Το προηγούμενο μοντέλο ήταν best-seller στο Amazon, καταφέρνοντας μέσα στον τελευταίο χρόνο να κερδίσει μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 22%. Η πρώτη ανανέωση αφορά αυτή τη συσκευή. Η φετινή έχει επίσης οθόνη 7'' αλλά πολύ καλύτερη RAM, επεξεργαστή και διάρκεια μπαταρίας.

Το νέο Kindle Fire έχει 1GB RAM, 44% ταχύτερο επεξεργαστή, camera στο μπροστινό μέρος της συσκευής και μεγαλύτερη μπαταρία, έτσι ώστε να αντισταθμίσει τις νέες απαιτήσεις του hardware. Παρόλο που εσωτερικά το συγκεκριμένο Kindle Fire ονομάζεται Kindle SD, θα αναφερόμαστε σε αυτό ως το "νέο" Kindle Fire, όπως ακριβώς δηλαδή επέλεξε να κάνει και η Apple με το "νέο" iPad.

Παρά τις αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, η Amazon επέλεξε να ρίξει κι άλλο την ήδη χαμηλή τιμή του, αφού πλέον αυτό θα κοστίζει $159 (να θυμίσουμε πως πέρυσι κόστιζε $199), δηλαδή $40 λιγότερα από το Nexus 7. Οι προπαραγγελίες θα αρχίσουν πολύ σύντομα και η αποστολή του αναμένεται να αρχίσει από τις 14 Σεπτεμβρίου.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.