Στο Feelzr app τα γενέθλια έχουν πάντα σημασία

Αν λες πως η μέρα των γενεθλίων σου δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στον χαρακτήρα σου, τότε είσαι λίγο-πολύ ένας κακός ψεύτης. Σίγουρα κάποιες στιγμές στη ζωή σου, κάποιες μέρες, μήνες, λεπτά ή δευτερόλεπτα αστραπή το έχεις σκεφτεί: Τα γενέθλιά μου και κατ'επέκταση το ζώδιό μου, έχουν κοινά χαρακτηριστικά με τον έτσι και τον γιουβέτσι. Ε λοιπόν, έχουν. Η ίδια η μέρα των γενεθλίων σου έχει μεγάλη σημασία σε εσένα και σε χιλιάδες άλλους. Αυτούς τους χιλιάδες άλλους, το Feelzr ένα καινούργιο διασκεδαστικό application, ανέλαβε να τους φέρει "κοντά".

Με τον κολλητό μου είμαστε φίλοι σχεδόν όλη μας τη ζωή -μέχρι τώρα- και παρόλο που αυτό είναι αρκετό, υπάρχει μια επιπρόσθετη μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη φιλία μας ακόμα πιο μαγική. Γεννηθήκαμε την ίδια μέρα και την ίδια ώρα με δέκα-κάτι χρόνια διαφορά. Ε, εντάξει, εκεί λες "αδελφή ψυχή" όχι; Ακόμα και αν δε δίνουμε σημασία στα ζώδια και το πότε γεννήθηκε ο άλλος γιατί δεν τα πιστεύουμε, δεν μας απασχολούν, δεν τα κατέχουμε, -ούτε εγώ το έχω το θεματάκι προσωπικά-, η περιέργεια να μάθουμε και να διασκεδάσουμε (έστω) μέσα από αυτά τα "κοινά χαρακτηριστικά" με άλλους ανθρώπους μας αρέσει, μας γοητεύει, μας ελκύει.

Το νέο application που βρίσκεται ακόμα σε beta έκδοση, Feelzr, ανέλαβε ένα σημαντικό έργο. Να φέρει ανθρώπους με την ίδια μέρα γενεθλίων από διαφορετικές ζώνες, χώρες, ώρες, φυλές, πλανήτες κ.ο.κ κοντά. Αν εγώ και ο Α.Χ. γεννηθήκαμε την ίδια μέρα και ώρα και λέμε πως σημαίνει κάτι, έστω για πλάκα, σκέψου με πόσες άλλες χιλιάδες ή εκατομμύρια κόσμο μπορεί να έχεις τα ίδια γενέθλια και κοινά χαρακτηριστικά! Ενδιαφέρον. Μπαίνεις, βάζεις τα στοιχεία γέννησής σου και ανακαλύπτεις πως είσαι μοναδικός, δεν είσαι και τόσο μόνος αυτή τη σπουδαία μέρα και παράλληλα γίνεσαι δημοφιλής ανάμεσα σε δημοφιλείς. Ανακαλύπτεις πως εσύ και ο έτσι ή ο αλλιώς που είναι σε άλλη ήπειρο έχετε κάτι κοινό να μοιράζεστε που είναι εξίσου σπουδαίο και για τους δύο.

Παράλληλα, ο καθένας μπορεί να ενημερώνει στην εφαρμογή τη συναισθηματική του κατάσταση. Το Feelzr λαμβάνει υπόψιν του την ημερομηνία γέννησης και τα timezones των χρηστών, για να εμφανίζει προβλέψεις για τους άλλους. Οι δικές σου προσθήκες για παράδειγμα αποτελούν μέρος της πρόβλεψης όλων όσων είναι πιο δυτικά από εσένα. Οι προσθήκες αυτών που μένουν ανατολικά, είναι αντίστοιχα προβλέψεις για εσένα. Έτσι μπορείς να πάρεις μια ιδέα του τι θα σου συμβεί σε 2, 4, 6 κ.ό.κ. ώρες. Αν δηλαδή ισχύει η βασική υπόθεση της αστρολογίας, τότε χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία σήμερα, το Feelzr θα καταφέρει να μας ενημερώνει για το τι θα συμβεί σε εμάς, αφότου έχει συμβεί στους υπόλοιπους.

Το Feelzr έχει ως στόχο του την συνδεσιμότητα των ανθρώπων μέσα από την lifestyle συνήθεια του ζωδίου μας και απ΄ότι φαίνεται έχει βαλθεί να το κάνει καλά. Καταργεί τους αστρολόγους που βγάζουν πορίσματα για ένα ζώδιο και αφήνει τους ανθρώπους με την "ίδια μοίρα" να προβλέψουν το μέλλον τους. Τέρμα οι χαρτορίχτρες, οι καφετζούδες και οι αστρολόγοι σε περιοδικά, το Feelzr αφήνει εσένα να ανακατέψεις μόνος σου την τράπουλα, εξάλλου αυτό είναι και το tagline του "JUST LIKE HOROSCOPES ONLY THIS TIME FOR REAL"!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την εφαρμοφή και να μείνετε ενημερωμένοι μέχρι την έκδοσή της στο site του application.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.