Το Parking Defenders είναι ένα από τα 15 startups που συμμετέχουν στο BizSpark European Summit

Κάθε χρόνο διοργανώνεται από τη Microsoft το BizSpark European Summit, μια εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν επενδυτές, startups, δημοσιογράφοι και γενικότερα όποιος έχει σχέση με την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Στο φετινό BizSpark η ελληνική εφαρμογή Parking Defenders είναι ένα από τα 15 startups που επιλέχθηκαν για να συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης.

Το Parking Defenders είναι μια εφαρμογή των Κώστα Αρκάδα, Γιάννη Κατσιώτη, Όθωνα Αντωνίου και Νίκο Αντωνίου, που αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ένα δίκτυο "ανταλλαγής" θέσεων parking και την οποία είχαμε επιλέξει πριν λίγο καιρό ως μία από τις εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της μετρούσε μάλιστα 4.500 χρήστες.

Στο BizSpark European Summit θα γίνουν συζητήσεις σχετικά με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσω των νέων τεχνολογιών και οι startups που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού μέρους θα αποτελείται από Venture Capitalists. Όσοι θέλουν να ψηφίσουν για το βραβείο κοινού, μπορούν να το κάνουν για μερικές ώρες ακόμα μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα από εδώ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αύριο, 7 Ιουνίου, στο Λονδίνο και θα μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε από τις 11:00 το πρωί μέσω live streaming.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Parking Defenders είναι ένα από τα 15 startups που συμμετέχουν στο BizSpark European Summit”

  1. Ο/Η parkingd λέει:

    Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!