Away Challenge #2 – Day #9: Scribd

Συνέχεια στην 9η ημέρα του Challenge μας για τις αγαπημένες online υπηρεσίες που όλοι πρέπει να χρησιμοποιούν με το Scribd. Το Scribd είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει τους χρήστες της να ανεβάζουν και να μοιράζονται με άλλους κάθε λογής έγγραφα. Η υπηρεσία αυτή υποστηρίζει αρχεία που δημιουργήθηκαν με τα Microsoft Office και Open Office, PDFs, PostScript και πολλά άλλα. Λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, πολλοί παρουσιάζουν το Scribd με το YouTube των εγγράφων.

Online Υπηρεσία #9: Scribd

Ό,τι έγγραφο ανεβάζεις σε αυτό μπορείς να το μοιραστείς με τον οποιονδήποτε εύκολα και γρήγορα. Είτε θέλεις να δώσεις σε κάποιον το URL προς το έγγραφο αυτό, είτε θέλεις να το ενσωματώσεις στο website σου, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Για κάθε έγγραφο που ανεβάζεις, θα μπορείς να παρακολουθείς λεπτομέρειες σχετικά με το πόσοι το έχουν διαβάσει, ποια search queries το έχουν συμπεριλάβει ανάμεσα στα αποτελέσματα τους και άλλα.

Πέραν του ό,τι μπορείς να παρακολουθείς τα έγγραφα που ανεβάζουν οι φίλοι ή συνάδερφοι σου, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου group για να μοιράζεσαι σε αυτό έγγραφα με άλλα άτομα και να συζητάτε πάνω σε αυτά. Αν από την άλλη θέλεις να βρεις ένα έγγραφο που έχει ανεβάσει κάποιος εκτός του κύκλου των γνωστών σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις αναζήτηση ή να περιηγηθείς ανάμεσα σε κατηγορίες, όπως η λογοτεχνία, τα περιοδικά, τα κυβερνητικά έγγραφα, οι συνταγές κλπ.

Visit Scribd.com

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.