Away Challenge #2 – Day #8: CutMP3.net

Έχεις βαρεθεί τα κλασικά ringtones και θέλεις να ακούς κάτι καινούριο κάθε φορά που χτυπάει το κινητό σου τηλέφωνο; Δε θέλεις να ακούσεις όλο το κομμάτι, αλλά μόνο ένα μέρος αυτού; Θέλεις να κάνεις εντύπωση με τον ήχο κλήσης του smartphone σου; Υπάρχει τρόπος, εύκολος και απλός.

Online Υπηρεσία #8: CutMP3

Το σημερινό Away Challenge σου προτείνει μια οnline υπηρεσία με την οποία μπορείς να κόψεις ένα μέρος του αγαπημένου σου τραγουδιού και να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή ή το κινητό σου. Πρόκειται για το CutMP3.net, μια υπηρεσία που κυριολεκτικά «κόβεται» για εσένα και τις επιθμίες σου. Τέσσερα βήματα χρειάζεται να κάνεις, ώστε να απομονώσεις ένα μέρος του τραγουδιού πολύ απλά και γρήγορα:

  • Mπαίνεις στη σελίδα http://cutmp3.net/
  • Ανοίγεις το mp3 τραγούδι που επιθυμείς και περιμένεις μέχρι να το φορτώσει. Εδώ να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια online υπηρεσία, χωρίς να χρειάζεται το πρόγραμμα εγκατάσταση στον υπολογιστή.

  • Βάλε το τραγούδι να παίζει και επέλεξε με τις δύο μπάρες το τμήμα  του τραγουδιού που θέλεις να απομονωθεί και να αποθηκευτεί. Υπάρχει ένας μετρητής στο κάτω μέρος, που σου δείχνει το τμήμα που έχεις επιλέξει να αποθηκεύσεις, όπως επίσης πλήκτρα play, pause, stop και έντασης.

  • Αποθήκευσέ το στον υπολογιστή σου και είναι έτοιμο. Ακούστε το δικό μου ringtone που έφτιαξα, διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Reckless - Sweetest Revenge-cutmp3.net

Τα θετικά στοιχεία του CutMP3.net, είναι βασικά ότι αποτελεί μια οnline υπηρεσία που δεν απαιτεί την εγκατάσταση προγράμματος, ούτε χρειάζεται να κάνεις upload το μουσικό κομμάτι mp3, είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση, ενώ η ποιότητα του παραγόμενου ήχου είναι άριστη. Θα επιθυμούσα να υπήρχε κάποιο πλήκτρο «εκκαθάρισης» της φόρμας, στην περίπτωση που θέλεις να επιστρέψεις στην αρχική κατάσταση, ενώ λείπει μάλλον και ένα διπλό κλίκ με το ποντίκι, το οποίο θα προχωρούσε το κομμάτι, χωρίς να χρειάζεται να το ακούσεις από την αρχή.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.