Το μέλλον των mobile πληρωμών [Infographic]

Είναι κάτι που το περιμέναμε και ήδη έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του. Ο λόγος για την πληρωμή αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του smartphone ή του tablet μας. Οι mobile πληρωμές δεν είναι η πρώτη επιλογή μας, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει στα επόμενα χρόνια. Σήμερα συναντάμε το m-commerce, δηλαδή η πληρωμή μέσω ενός browser χρησιμοποιώντας online πορτοφόλια, τα m-payments, δηλαδή η πληρωμή μέσω mobile εφαρμογών και τα m-wallets, που αντιστοιχεί στην πλήρη αντικατάσταση του πορτοφολιού μας, όπως το γνωρίζαμε.

Οι συζητήσεις που μπορούν να γίνουν πάνω σε αυτό το θέμα είναι πολλές. Κάποιοι θα υποστηρίξουν πως η πληρωμή με μεθόδους διαφορετικές των συμβατικών χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, ευκολία, είναι φιλική προς το περιβάλλον και προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τα έξοδα μας πολύ πιο άνετα. Άλλοι πάλι θα υποστηρίξουν πως υπάρχει υψηλό ρίσκο κάποιος ξένος να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία μας και πως με τέτοιες υπηρεσίες μειώνεται το προσωπικό απόρρητο των καταναλωτών.

Στο παρακάτω infographic θα παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το πως βλέπουν οι καταναλωτές την προοπτική να πληρώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς τις κλασικές μεθόδους, τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις νέες μεθόδους και άλλα πολλά. Μπορείτε να κάνετε click πάνω στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.