Το Palo.gr προσφέρει μία νέα υπηρεσία αναζήτησης αγγελιών

Παρόλο που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε το Palo.gr μόνο ως μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, η ιστοσελίδα αποφάσισε να επεκταθεί και στις αγγελίες. Η κίνηση αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια να καλυφτεί η όποια ανάγκη του επισκέπτη να αναζητήσει ή να προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε άλλους από όλη την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πάνω από 65.000 αγγελίες, οι οποίες διακρίνονται στις κατηγορίες ακίνητα, εργασία, auto/moto, προσωπικά και λοιπά.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας αρκετές παρόμοιες ιστοσελίδες αναζήτησης αγγελιών. Όπως υποστηρίζει όμως το Palo, η εφαρμογή της ίδιας τεχνολογίας που έχει αναπτύξει επιτυχημένα η ιστοσελίδα στον τομέα της αναζήτησης ειδήσεων, μπορεί να προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που δεν προσφέρουν οι υπόλοιπες. Η υπηρεσία αναζήτησης αγγελιών του Palo αντλεί πληροφορίες από 60 εξειδικευμένες ιστοσελίδες, τις οποίες ταξινομεί με τέτοιο τρόμο έτσι ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να βρίσκει ό,τι ψάχνει εύκολα.

Αφού ο επισκέπτης επιλέξει μία από τις μεγάλες κατηγορίες στις οποίες διακρίνονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αναφέρονται οι αγγελίες, έχει τη δυνατότητα να παραμετροποιήσει περαιτέρω την αναζήτηση του. Στα ακίνητα μπορεί να επιλέξει περιοχή, τετραγωνικά μέτρα και τιμή, στην εργασία την περιοχή και στο auto/moto τα κυβικά και την τιμή. Φυσικά σε κάθε κατηγορία μπορεί να γίνει αναζήτηση με βάση κάποιων keywords.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Palo.gr Παναγιώτης Τσαντίλας, ο οποίος μας είχε δώσει μια αναλυτικότατη συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες, δήλωσε πως η ομάδα της ιστοσελίδας και ο ίδιος προσωπικά ολοκλήρωσαν μετά από πολύ δουλειά μια εξαιρετική υπηρεσία που έλειπε από το ελληνικό διαδίκτυο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την αναζήτηση αγγελιών του Palo.gr πηγαίνοντας εδώ.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.