To Playbook ανεβάζει μερίδια, η Jennifer Lopez συμφωνεί

Η RIM προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση με το ΒlackBerry Playbook και το φωνάζει δεξιά και αριστερά. Από τη μία το major update που έχει ετοιμάσει για το tablet, όπου αναμένεται να δοθεί στο κοινό σε λίγες ημέρες και από την άλλη η επιθετική προσφορά της εταιρείας να δωρίσει 1 Playbook σε κάθε developer που θα καταθέσει εφαρμογή στο AppWorld. Oύτε όμως αυτό φτάνει.

Πρόσφατα, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με τον πρώην της σύζυγο Marc Anthony στο Ellen Show της Αμερικής λέγοντας κολακευτικά σχόλια για το ΒlackBerry Playbook. Οι δυό τους, μαζί με τον παραγωγό Jamie ταξιδεύουν σε 21 χώρες προκειμένου να συλλέξουν τους καλύτερους καλλιτέχνες με σκοπό τη δημιουργία του μεγαλύτερου Latin Show, του Q’Viva. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ellen Show, η Jennifer και ο Marc αναφέρουν πόσο χρήσιμο τους ήταν το Playbook σε αυτό το tour, δίνοντας ιδιαίτερα σημασία στη δυνατότητα sharing, αλλά και στον επαγγελματικό χαρακτήρα του tablet, καθώς έπρεπε να δουν εκατοντάδες βίντεο με τους υποψηφίους. Το Blackberry Playbook είναι βέβαια χορηγός αυτής της παραγωγής, καθώς μια έκπληξη περίμενε τους θαμώνες της εκπομπής, που δεν ήταν άλλη από ένα Playbook δώρο σε όσους βρισκόταν στο στούντιο τη συγκεκριμένη βραδιά.

H βασική αιτία που το Playbook έχει γίνει πιο δημοφιλές είναι σίγουρα το μαχαίρι στην τιμή του, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία SRG κατέχει τους τελευταίους μήνες μερίδιο 15% στον Καναδά, ποσοστό τριπλάσιο από την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Μάλιστα, η εταιρεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι την ίδια στιγμή που το Playbook πουλά περισσότερο στον Καναδά, το iPad της Apple πέφτει από το 86% στο 68%, διατηρώντας όμως την πρώτη θέση. Παράλληλα, η ίδια έρευνα αναφέρει ότι το Playbook είναι πιο βολικό εκτός σπιτιού, εξαιτίας της μικρότερης οθόνης 7 ιντσών έναντι 9,7 του iPad.

Η Jennifer και ο Marc φαίνεται ότι συμφωνoύν, αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε διάφορες χώρες δεν το αφήνουν από τα χέρια τους, όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο. Πώς να διαφωνήσουν άλλωστε, όταν το Playbook είναι ο βασικός χορηγός του show;


[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.