HackFwd Open Office Hours, Δευτέρα (13/2) πρωί στο 123P [book your slot]

Όπως έχει ήδη διαβάσει σήμερα το Away, ο David Bizer -Talent Geek της HackFwd- θα βρίσκεται στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, με αφορμή τo Athens Startup Weekend. Αυτό που θα μάθεις τώρα είναι πως την ερχόμενη Δευτέρα (13/2) το πρωί, από τις 09.00πμ μέχρι τις 12.30μμ, ο David και εγώ θα είμαστε στο 123P, έναν εξαιρετικά φρέσκο co-working για startups στον Κεραμεικό, στο πρώτο OpenOffice Hours της HackFwd στην χώρα μας! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όποιος θέλει μπορεί να περάσει τη Δευτέρα το πρωί από το 123P για να τα πούμε από κοντά, σε ανεπίσημο στυλ, και να μάθει περισσότερα για την HackFwd, σε τι είδους startups ενδιαφέρεται να επενδύσει, πως αντιλαμβάνεται το ευρωπαϊκό startup ecosystem και άλλα τέτοια ωραία. Αν πάλι δεν έχετε κάποιο startup το οποίο πιστεύετε πως ταιριάζει με την επενδυτική πολιτική της εταιρίας (ή απλά δεν ψάχνετε για χρήματα), μπορείτε να περάσετε για να πείτε ένα "γειά" και να συζητήσουμε για startups, innovation και ό,τι άλλο θέλετε σε σχέση με την web επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία. Θα έχουμε (καλό) καφέ και WiFi!

Για να έρθετε, στείλτε μου ένα email στο dimitris [at] www.away.gr με την ώρα που μπορείτε/θέλετε να έρθετε και θέμα "HackFwd Open Office Hours" άμεσα! Θα έχουμε slots των 30', ιδανικά για να υπάρχει αρκετός χρόνος για να παρουσιάσετε την ιδέα σας. Το πρώτο slot είναι στις 09.00πμ, το δεύτερο στις 09.30πμ και συνεχίζουμε κανονικά μέχρι και τις 12.30μμ!

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για το πως θα έρθετε στο 123P, είναι πολύ εύκολο καθώς βρίσκεται επί της Πειραιώς λίγα μέτρα πάνω από το Μουσείο Μπενάκη. Θερμή παράκληση, χρειαζόμαστε email confirmation εκ των προτέρων!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.