Nokia Lumia Tablet: Εσύ πώς το φαντάζεσαι;

H Nokia, αποτελεί πλέον για τη Microsoft τον πιο στενό συνεργάτη και το μοχλό αν θέλετε, μέσω του οποίου προσπαθεί να οικοδομήσει το σύστημα των Windows Phone, ώστε να αποτελέσει τον τρίτο ισχυρότερο πόλο στην αγορά των smartphones, μαζί με το iOS και το Android, ενώ σχέδια υπάρχουν ήδη  για την παρουσίαση αρκετών κινητών τηλέφωνων μέσα στο 2012 με τη σφραγίδα της Nokia.

Ωστόσο, φήμες έχουν κυκλοφορήσει και για την κατασκευή ενός tablet σε συνεργασία με τη Nokia που θα μπορεί να τρέχει τα Windows 8 που αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Ένας χρήστης λοιπόν, από το My Nokia Blog με την ονομασία «Tristan», έβαλε τη φαντασία του να κατασκευάσει ένα τέτοιο tablet. Το αποτέλεσμα που προέκυψε φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες και αποτελεί θα έλεγα μια παραλλαγή ενός Lumia 800, μια μεγέθυνση αυτού. Αυτές οι εικόνες θεωρώ πως δεν είναι εκτός πραγματικότητας, καθώς αν φέρουμε στο μυαλό μας το iPhone και το iPad ή το Galaxy SII και το Galaxy Τab και τα τοποθετήσουμε δίπλα-δίπλα, θα δούμε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού.

O Tristan, το βαφτίζει «Νοkia Lumia Coffee Tab», το οποίο έχει τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Lumia «Coffee» Tab
  • 1.4GHz cpu
  • 512Mb ram
  • 16/32/64Gb storage
  • 9.7″ AMOLED «clearblack» display (1280×800)
  • 8Mp Rear camera, 2Mp front facing camera
  • Windows 8 tablet edition
  • Wifi/3G connectivity

Oμολογώ, ότι χωρίς να έχει ιδιαίτερη έμπνευση, μιας και η σχεδιαστική τάση της αγοράς των tablet δεν το απαιτεί, «έφτιαξε» ένα πανέμορφο tablet, έτοιμο προς πώληση. Αν προσθέσουμε και τα Windows 8 μέσα από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, τότε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Ελπίζω εκεί στη Nokia να έχουν σημειώσει την εκδοχή του Tristan. Εσείς, θα φανταζόσασταν κάτι διαφορετικό για το πρώτο Nokia tablet με Windows 8;

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Nokia Lumia Tablet: Εσύ πώς το φαντάζεσαι;”

  1. Ο/Η DonaldIljazi λέει:

    Θα το πω απλά, το Design άλλα και τα Χαρακτηριστικά του, άλλα και τα Windows 8 για Tablet ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΑ! :) (κατ'εμε, μην αρχίσει flame :P )

  2. Ο/Η xrbo λέει:

    @DonaldIljazi Όπως έγραψα το βρήκα πολύ όμορφο, καθώς η βάση (Lumia 800) είναι για εμένα ένα από τα ομορφότερα κινητά ever.

    Οι συγκεκριμένες φωτό πάντως έχουν κάνει το γύρο όλου του διαδικτύου.