Nokia Lumia 800: Update που λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας

Τον περασμένο μήνα αρκετοί κάτοχοι του νέου Nokia Lumia 800 είχαν παρατηρήσει μια αστάθεια στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με τη συσκευή να απεικονίζει μικρότερη χωρητικότητα τη στιγμή που ήταν πλήρως φορτισμένη. Η Nokia αναγνώρισε αμέσως το πρόβλημα, υποσχόμενη ότι μέσα στον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του OS που θα δώσει λύση.

Aπό τις 18/1/12, η Nokia διέθεσε στη δημοσιότητα το δεύτερο κατά σειρά update του Lumia 800 (έκδοση 1600.2483.8106.11500), το οποίο αποκαθιστά το πρόβλημα με την μπαταρία, προσφέρει καλύτερη συνδεσιμότητα με τα δίκτυα Wi-Fi, ενώ υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις στην απόδοση του λειτουργικού συστήματος. Όπως αναφέρει η Φινλανδική εταιρεία, η αναβάθμιση δε θα γίνει ταυτόχρονα σε όλες τις συσκευές Lumia 800, αλλά θα δίνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, με τους μισούς χρήστες να λαμβάνουν την ενημέρωση τις επόμενες εφτά ημέρες και τους υπόλοιπους  την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μην υπάρξουν οποιαδήποτε εμπόδια.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από την επίσημη σελίδα της Nokia India στο Facebook, αναφέροντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα τη δεύτερη κατά σειρά αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του Lumia 800, η οποία θα διατεθεί σταδιακά τις επόμενες δύο εβδομάδες. Επιθυμούμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά αυξάνοντας την απόδοση και τη χρηστικότητα των smartphones. Με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καλύτερη σύνδεση μέσω Wi-Fi, είναι μια έκδοση που προσφέρει ακόμα περισσότερα στο δικό σας Lumia 800.»

H αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται μέσω της εφαρμογής Zune, ενώ η Nokia παρέθεσε ένα βίντεο που δείχνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την εγκατάσταση.


[via] [via]

Σχολιάστε >
30 σχόλια
|
Κατηγορίες:

30 απαντήσεις στο “Nokia Lumia 800: Update που λύνει το πρόβλημα της μπαταρίας”

  1. Ο/Η F33L λέει:

    video removed :/

  2. Ο/Η CharisTas λέει:

    @F33L Ευχαριστούμε, ανανεώσαμε το post με το ίδιο video από διαφορετικό λογαριασμό :)