Foursquare: Τώρα, δες και το μενού!

Η δημοφιλής εφαρμογή Foursquare χρησιμοποιείται πλέον από ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που είτε θέλουν να λάβουν πληροφορίες για τα καταστήματα και τις επιλογές που υπάρχουν στην περιοχή τους, είτε απλά τσεκάρουν τον εαυτό τους σε ένα σημείο του χάρτη, απλά και μόνο για διασκέδαση.

Πριν λίγες ημέρες το Foursquare ξεκίνησε τη λειτουργία explore στο web, όπου η εφαρμογή εντοπίζει τη θέση του χρήστη, παραθέτοντας όλα τα check-in στο χάρτη που έγιναν από εσένα, τους φίλους σου και  την κοινότητα του Foursquare, με τα αντίστοιχα σχόλια φυσικά. Πλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν ακριβώς αυτό που επιθυμούν μέσα από τα 13 εκατομμύρια μενού των 250.000 εστιατορίων που υπάρχουν στη βάση δεδομένων της εφαρμογής, μια λειτουργία η οποία ξεκίνησε από τις πόλεις των ΗΠΑ και αναμένεται να επεκταθεί πολύ σύντομα και σε άλλες χώρες.

Ο χρήστης, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει κλικ στη δεξιά πλευρά της τοποθεσίας, όπου υπάρχουν πληροφορίες του μενού, στις οποίες αναγράφονται ακόμα και οι τιμές αρκετών εστιατορίων. Επιπλέον, οι τιμές αναγράφονται και στη λειτουργία explore που αναφέραμε παραπάνω, ενώ σύμφωνα με το Foursquare, σύντομα το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο και στις εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων, καθώς για την ώρα χρειάζεστε desktop ή mobile web browser για την πλοήγηση. Το τελευταίο διάστημα έχουμε δει αρκετές αλυσίδες καταστημάτων να κάνουν διάφορες προσφορές, επιβραβεύοντας τον χρήστη για το ανάλογο check-in. Εσείς, πόσο εμπιστεύεστε τα tips που αναρτώνται στο Foursquare;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.