Σχέση από απόσταση; Υπάρχει τρόπος! [Infographic]

Κακά τα ψέματα, οι καιροί άλλαξαν και μαζί άλλαξε η δομή του Διαδικτύου, με την κοινωνική δικτύωση  μέσω smartphones και tablets  να έχει  φέρει τις σχέσεις των ανθρώπων σε μια νέα διάσταση από τη μία πλευρά, την ίδια στιγμή που οι πραγματικές αποστάσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο έχουν μεγαλώσει εξαιτίας κυρίως των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όταν όμως η απόσταση  αυτή έχει να κάνει με ζευγάρια, τότε οι συνθήκες διατήρησης της σχέσης δυσκολεύουν. Ωστόσο υπάρχει τρόπος !

Ο σκοπός είναι να καταφέρεις να διατηρείς την επικοινωνία με τον άνθρωπό σου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους  κατά τη διάρκεια της ημέρας, που αν μη τι άλλο βασίζονται στη σφαίρα του social networking. Κάποτε, η επικοινωνία αυτή υπήρξε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους:  από την εποχή του κυνηγιού όπου ο άντρας έκοβε την επικοινωνία με τη σύζυγο προκειμένου να φέρει τα απαραίτητα, περάσαμε σε πάπυρους, γράμματα, τηλεγραφήματα,  αργότερα ήρθε το σταθερό τηλέφωνο, για να φτάσουμε στο κινητό τηλέφωνο. Σήμερα, υπάρχουν ζευγάρια πολλών ειδών, μέσω του τρόπου επικοινωνίας τους:  «text, social networking, multimedia couples.»

Kι όμως υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις τη σχέση σου που διαφέρει χιλιομετρικά σε απόσταση από εσένα. Ξεκίνα τη μέρα με επικοινωνία μέσω instant messaging,  χρησιμοποίησε μια εφαρμογή τύπου «whatsapp» για να στείλεις ένα μήνυμα κειμένου, μια φωτογραφία, ώστε να μοιραστείς  τον καφέ, το φαγητό σου, την ώρα μπροστά από το γραφείο σου. Πέρασε στην ψυχαγωγία, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα την εφαρμογή Words with Friends, αρκεί να έχεις κάποια  iOS ή Android συσκευή, μπες στο Gameranger και προκάλεσέ την  να παίξετε ένα παιχνίδι  στρατηγικής ή οτιδήποτε άλλο γνωρίζει, ξεκίνα έναν on line  γύρo Titchu!  Αν χρησιμοποιήσεις  και το Skype, τότε  αυτή η επικοινωνία αποκτά πιο άμεσο, ζωηρό και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Μια σχέση σήμερα, μπορεί να διατηρηθεί καλύτερα χρησιμοποιώντας τις επιλογές που μας δίνουν οι  πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μετατρέποντας την απόσταση μεταξύ των ανθρώπων από χιλιόμετρα σε… κάποια μέτρα. Εσείς, πώς μοιράζετε την απόσταση με το αγαπημένο σας πρόσωπο; Μοιραστείτε  το μαζί μας!

[via]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.