Αποκλειστικό: Juengo το startup του 2012!

Juengo το καινούργιο startup που θα ζηλέψεις, θα αγαπήσεις, θα θες να αποκτήσεις και θα αλλάξει την τεχνολογία του αύριο!  Κέρδισε τις εντυπώσεις σε εκατομμύρια ανθρώπους, θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, είναι το απόλυτο εργαλείο για την δουλεία ή όχι και εκτός από τον εφευρέτη, μπορεί ο χρήστης να κερδίσει χρήματα αν το χρησιμοποιήσει σωστά. Juengo = το startup επιτυχία!

Ξεκίνησε από μια ομάδα νέων και με την βοήθεια του κοινού έγινε το wanna have application! Πιο συγκεκριμένα το Juengo επιτρέπει στον χρήστη να δικτυώνεται, να επισημάνει που είναι, να δημιουργεί σχόλια, κείμενα μέχρι πίνακες, να διαγράφει ότι δεν του αρέσει ή να επικοινωνεί με τους υπόλοιπους. Λειτουργεί επίσης σαν ημερολόγιο ή πλάνο, συγκρατεί τις ιδέες, τα μηνύματα, τις εικόνες. Παράλληλα, το application - social network Juengo δεν χρειάζεται σύνδεση με το internet για να λειτουργήσει. Ο χρήστης μπορεί να είναι συνδεδεμένος στο profile του και με τους φίλους του είτε έχει σύνδεση, είτε δεν έχει. Είναι διαδικτυακό πορτοφόλι, κρατάει λίστα με λογαριασμούς ενώ βοηθάει τον χρήστη να παράξει ιδέες, να τις βελτιώσει, να τις πουλήσει.  Τέλος, το Juengo ανταποκρίνεται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο social network ή εφαρμογή σε θέματα υψηλής ασφάλειας προσωπικού απορρήτου. Όταν δεύτερος χρήστης προσπαθήσει να βρει πρόσβαση στον λογαριασμό άλλου, το Juengo κάνει αυτόματα back up και διαγράφει αμέσως ότι βρίσκεται στα μάτια τρίτου προσώπου. Το account που παραβιάστηκε, αφού ενημερώσει τον χρήστη για την παραβίαση, μπορεί να έχει όλα τα δεδομένα του πίσω από το back up! Το Juengo είναι παγκόσμιο εργαλείο, εύχρηστο, προσβάσιμο σε όλους και θα διατίθεται δωρεάν.

Είναι γιορτές και ελπίζω το κείμενο να σας μπέρδεψε, να σας γέμισε προσδοκίες και περιέργεια, να σας έκανε να χαμογελάσετε ή να σκεφτείτε πιο εφευρετικά. Tο Juengo δεν είναι τίποτα άλλο από το μολύβι που όλοι ξέρουμε με μια διαφορετική περιγραφή. Γράφουμε, σβήνουμε, επικοινωνούμε, ζωγραφίζοντας ξεχνιόμαστε ή φτιάχνουμε λογαριασμούς και όχι μόνο. Αν το πάρει άλλος στα χέρια του κρατάει όλα τα μυστικά που έφτιαξες μαζί του, αν επιστρέψει στα χέρια σου είναι και πάλι το ιδανικό εργαλείο που μπορεί να σου εξασφαλίσει μέχρι και χρήματα. Όλοι έχουμε ανάγκη από ιδέες, ακόμα και αν αυτές προέρχονται από μια περιγραφή. Ο στόχος του σημερινού κειμένου είναι να μιλήσει για τα απλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Ελπίζω να πέτυχε.

 

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Αποκλειστικό: Juengo το startup του 2012!”

  1. Ο/Η ioannouandy79 λέει:

    Κι όμως... Το Juengo υπάρχει και κάνει ακριβώς αυτά! Κοινωνικό δίκτυο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει διασκέδαση στους χρήστες, χωρίς να απαιτεί προσωπικά στοιχεία του χρήστη, που τρέχει μέσω smartphone και δίνει κάθε εβδομάδα μετρητά στους χρήστες του (όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο) χωρίς καμία υποχρέωση και επιβάρυνση. Μόνο που το όνομα του δεν είναι Juengo αλλά Jeebboo!