Application για το Sex Profile σου!

Έχουν περάσει από τα μάτια μας πολλές καμπάνιες για την πρόληψη, την ενημέρωση και την υπευθυνότητα που οφείλουμε να έχουμε στην σεξουαλική μας ζωή. Καμία από αυτές δεν ασχολήθηκε με την ποιότητα του Sex, πως επιλέγουμε ταίρι, πως περνάμε με αυτό και ποιό είναι το Sex Profile μας. Στην Σουηδία, ένα application, καταγράφει τις ερωτικές σου επαφές και σου εξηγεί τα πάντα.

Το application καταγράφει τον ρυθμό της επαφής, την συχνότητα, τα χαρακτηριστικά του χρήστη αλλά και τα χαρακτηριστικά που έχει το ταίρι του. Αυτά δημιουργούν γραφήματα και όταν ο χρήστης τα ανεβάσει στο site, ανώνυμα ή όχι, που φτιάχτηκε ειδικά για το application, δημιουργούν το σεξουαλικό του προφίλ και του δίνουν πληροφορίες για αυτό. Οι πληροφορίες πέρα από την επεξήγηση της έντασης και της ευχαρίστησης αφορούν τις επιλογές του χρήστη προς το ταίρι, πως ήταν το κάθε ένα και πως πέρασε με αυτό.

Για να γίνουν τα γραφήματα, ο χρήστης χρειάζεται να ενεργοποιήσει την εφαρμογή πριν από την επαφή και στο τέλος της, να την σταματήσει. Είναι έξυπνο, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παράλληλα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε για να εκπαιδεύσει, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό την χρησιμότητα της προφύλαξης και της υπεύθυνης επιλογής. Πιο συγκεκριμένα, έγινε για τους Σουηδούς, γιατί παρόλο που γνωρίζουν τι είναι το προφυλακτικό δεν το χρησιμοποιούν. Περισσότερες από 5.900 διαφορετικές σεξουαλικές επαφές/γραφήματα ανέβηκαν στο site, ενώ τα συμπεράσματα από όλα τα γραφήματα, χρησιμοποιήθηκαν σε αφίσες, banners, videos κ.ο.κ.

Εγώ πιστεύω πως μας αφορά όλους, όχι μόνο τους Σουηδούς, εξάλλου για αυτό και την μοιράζομαι. Επίσης, είναι διαφορετική από αντίστοιχες τρομακτικές κάμπανιες που αφορούν την ασφάλεια στο Sex. Μια εξίσου καλή καμπάνια είναι τα Sexy Fingers και μπορείτε να την εντοπίσετε εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.