Μuudi, λέμε την μουσική από την διάθεση σου.

Ανάλογα με την διάθεσή σου, συνδυάζεις και την μουσική που θα ακούσεις. Σωστά; Σωστά! Τώρα πια, το muudi.io θα το κάνει αυτόματα για σένα. Ναί, γίνεται!

Στην δουλειά, στο αμάξι, στο σπίτι, στο μπάνιο, στις εξόδους, στο γυμναστήριο, στο περπάτημα, όλοι διαλέγουμε μουσική που να αντανακλά την διάθεσή μας, ή έστω που να μας βοηθάει την συγκεκριμένη στιγμή. Στην δουλειά διαλέγουμε κάτι που μας δίνει όρεξη και συγκέντρωση, στον χωρισμό κάτι καταθλιπτικό ή εκτονωτικό, στο γυμναστήριο όσο γίνεται πιο ανεβαστική μουσική, στο αμάξι είτε μουσική με ένταση είτε χαλαρωτική, στα νεύρα κάτι ψυχεδελικό. Όταν ντυνόμαστε για έξόδο και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας βάζουμε hits ή μουσική με έντονο beat, ενώ όταν ερωτευόμαστε μουσική που κάνει το στομάχι μας να γεμίζει πεταλούδες!

To muud.io είναι ένα διαφορετικό application μουσικής, που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα. Κατηγοριοποιεί την μουσική ανάλογα με την διάθεση. Σε κάθε τραγούδι ο χρήστης καλείται να επιλέξει σε ποιά διάθεση αντιστοιχεί.

Οπώς μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, υπάρχουν τέσσερις επιλογές "διάθεσης": upbeat, downbeat, chilled, intense, αλλά και όλες οι ενδιάμεσες. Πέρα από την κατηγοριοποίηση των τραγουδιών το έξυπνο application φτιάχνει αυτόματα λίστες αναπαραγωγής που ανταποκρίνονται στην διάθεση του χρήστη. Σε αφήνει να τις αλλάξεις, να τις διαγράψεις, να τις μοιραστείς.

Οι αξιολογήσεις του muud.io στο itunes είναι 4+. Αν θέλετε να το αγοράσετε ή απλά να το δείτε πιο προσεκτικά, μπορείτε από εδώ. Επίσης, υπάρχει και η mini  free έκδοσή του για δοκιμή εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.