Ο μεγαλύτερος interactive καταρράκτης είναι Coca-Cola!

Ένας interactive καταρράκτης 52 πόδια ψηλός, που αντιδρά στις ανθρώπινες κινήσεις παίρνοντας ανάλογα σχήματα, γεμάτος χρώματα, ένταση, μουσική έγινε πραγματικότητα και ανήκει στην Coca-Cola!

Ο παγκόσμιος κολοσσός Coca-Cola βάλθηκε να φτιάξει τον μεγαλύτερο ανά το παγκόσμιο διαδραστικό καταρράκτη. Συνεργάστηκε με την Nexus Interactive Arts, εταιρία που βρίσκεται στο Λονδίνο, έφτιαξαν το έργο τέχνης και το τοποθέτησαν σε ένα εμπορικό κέντρο στην Ισπανία. Το interactive έργο το ονόμασαν Cascada, που στα ισπανικά σημαίνει καταρράκτης.

Το νερό του καταρράκτη δεν είναι τίποτα άλλο από Coca-Cola, ενώ μιμείται με ακρίβεια τις κινήσεις του νερού, χάρη στην τρισδιάστατη τεχνολογία από την Nexus In.Arts. Το κοινό μπορεί και χωρίς ειδικά 3D γυαλιά να δει την ροή και τις εκρήξεις που δημιουργούνται στο τέλος κάθε καταρράκτη. Επίσης, μπορεί να κάνει κινήσεις τις οποίες ο τοίχος αντιλαμβάνεται, μιμείται και αντανακλά!

Η τεχνολογία κάνει θαύματα και η Coca-Cola το έχει συνειδητοποιήσει. Δεν είναι ένας απλός interactive τοίχος. Ανταποκρίνεται σε μια ιστορία. Όταν κάποιος παίζει μαζί του, ο διαδραστικός καταρράκτης φαίνεται να γίνεται χαρούμενος! Ζωντανεύει, αλλάζει χρώματα, κάνει πιο παιχνιδιάρες κινήσεις και παίρνει τρελές κλίσεις. Αυτό είναι και το Storytelling της Coca-Cola για το συγκεκριμένο έργο.

Το έργο τέχνης, όπως εγώ θα το έλεγα, Cascada αναμένεται να ξεπεράσει τους 2.000.000 επισκέπτες σε περίοδο επτά εβδομάδων! Τρομερός αριθμός, τεράστιο engagement με το κοινό, κρίμα που δεν μπορώ να το δω και εγώ!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.