Το Drinkify συνδυάζει την μουσική με το ποτό σου!

Ένα web application που πολύς κόσμος θα αγαπήσει είναι το Drinkify. Αν είσαι σε ηλικία 18+ και αποφασίσεις να ακούσεις μουσική πίνοντας αλκοόλ, το Drinkify θα σου προτείνει με ποιο ποτό να το συνδυάσεις. Συνήθως είμαστε πιστοί στις επιλογές μας όσον αφορά το ποτό που πίνουμε, όποια μουσική και αν ακούμε, όπου και αν πάμε. Ακούμε Rock, pop, jazz, electro, RnB, Hip-Hop, Alternative, καλλιτέχνες γνωστούς, πετυχημένους, περιθωριοποιημένους, παράξενους, εμπορικούς, ιδιαίτερους ή αφόρητα βαρετούς κρατώντας συγκεκριμένο ποτό. Δεν σκεφτόμαστε ποτέ ποια θα ήταν η ιδανική επιλογή ποτού για να ακούσουμε συγκεκριμένη μουσική, συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή τραγούδι. Το Drinkify αλλάζει αυτή την συνήθεια, δίνοντας ιδιαίτερες μουσικο-ποτο-προτάσεις.

Το web application Drinkify έκανε την εμφάνισή του στην ημερίδα Hackday, που διοργάνωσε η Echo Nest , εταιρία που δραστηριοποιείται στην μουσική βιομηχανία. Πρόσβαση στο μουσικό περιεχόμενο έδωσε στους δημιουργούς του drinkify, Mathiew Ogle, Hannah Donovan και Lindsay Eyink, το Last.fm μαζί με την εταιρία Echo Nest.

Η ιδέα είναι διασκεδαστική και καλύπτει κάθε γούστο. Πολύ απλά, επισκέπτεσαι το site ή το application και πληκτρολογείς τι μουσική ακούς. Αυτό, με την σειρά του, χρησιμοποιεί τα δεδομένα που καταχώρησες και απαντάει με μια επιλογή. Ακόμα και αν δεν αλλάξει η επιλογή στο ποτό σου, μπορείς να ανακαλύψεις ποιος (καλλιτέχνης) ταιριάζει με τι (ποτό), πράγμα αρκετά ενδιαφέρον.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.