Drumo: ένα wishlist application

Αν είσαι άγνωστος σε μια πόλη και δεν ξέρεις που να πας, τι να δεις, που να φας, που να μείνεις, τι να ψωνίσεις, ποιά είναι τα μέρη που ταιρίαζουν στο γούστο σου ή ποιά μέρη να αποφύγεις, το Drumo είναι το application που θα σου λύσει αυτό το πρόβλημα.

Το Drumo "Know Your City" είναι το αντίστοιχο Quora , για τις πόλεις. Το Quora συνοπτικά, ένα εργαλείο που οι χρήστες θέτουν ερωτήσεις, απαντούν σε κάποιες άλλες, ακολουθούν ανθρώπους ή θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Το Drumo, συνδέεται με τα γεωγραφικά δεδομένα μιας περιοχής και παρέχει πληροφορίες για την πόλη που βρίσκεσαι ώστε να μην κρύβεσαι πίσω από δέντρα, θάμνους, καλάθους, ακολουθώντας αγνώστους για να ανακαλύψεις τα μέρη που συχνάζουν. Για παράδειγμα, μπορείς να ρωτήσεις ποιό είναι το καλύτερο εστιατόριο για ένα επαγγελματικό δείπνο και οι χρήστες να σε βοηθήσουν βρίσκοντας το. Επίσης, μπορούν να σε εξοπλίσουν με χρήσιμες πληροφορίες, όπως: γιατί αυτό, ποιά είναι τα καλύτερα πιάτα, ποιές είναι οι καλύτερες ώρες κ.ο.κ

Αν οι απαντήσεις που δώσει ο χρήστης είναι κοινές και σύμφωνες με πολλών άλλων ανθρώπων, τότε το Drumo επιβραβεύει το κοινό με badges και points. Στο σημείο με τους βαθμούς, η διαδικασία με βρίσκει να διαφωνώ. Αν ένα μέρος δεν αρέσει σε πολλούς, δεν σημαίνει πως δεν αρέσει σε κανένα, ούτε και πως δεν είναι "σωστή επιλογή". Παρόλα αυτά, έχω ήδη τοποθετήσει το Drumo σε wishlist application.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.