Be the Artist σε ένα interactive καμβά!

Ένα τεράστιο ψηφιακό καμβά έφτιαξε η ScotiaBank για να προσφέρει στο κοινό μια διαδραστική εμπειρία. Το θέμα ήταν η τέχνη, ο καμβάς interactive, η συμμετοχή τεράστια. Το κοινό με την χρήση smartphone ή tablet, χωρίς κάποιο application, μπορούσε να σχεδιάσει την δικιά του εκδοχή τέχνης βασισμένη σε κάποια πρότυπα. Οι χρήστες διάλεγαν πρότυπα που σχεδίασαν εννέα καταξιωμένοι καλλιτέχνες και έπειτα, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά τους, ζωγράφιζαν στην οθόνη του smartphone ή tablet εικονικά και η δημιουργία τους εμφανιζόταν αυτόματα στον καμβά μαζί με έργα άλλων χρηστών. Η τέχνη όλα τα μπορεί! Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί, το κοινό δεν είναι παθητικό γιατί συμμετέχει, διασκεδάζει, φωτογραφίζει, παρακολουθεί το θέαμα.

Οι δημιουργίες των ανθρώπων ανέβαιναν αμέσως στο Facebook για να μπορούν όλοι να τις δουν. Επίσης, για κάθε νέο Like  στη σελίδα στο Facebook, η τράπεζα Scotiabank στηρίζει με ένα δολάριο τον σύνδεσμο τέχνης για παιδιά και τον οργανισμό νεολαίας.

Περισσότερο από όλα στην ιστορία αυτή μου αρέσει το slogo που χρησιμοποίησε η τράπεζα, "You are richer than you think'', όπως και το "Be the artist". Κατάφερε να συνδέσει την τέχνη με τις ικανότητες του κάθε ένα και τον εταιρικό της στόχο σε μια εκπληκτική τραπεζική εξίσωση.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.