Samsung: Τα πρώτα smartphones με εύκαμπτη οθόνη μέσα στο 2012!

Η σειρά Galaxy φορητών συσκευών της Samsung έχει χαρίσει αρκετά εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες στην εταιρεία. Τελευταίο παράδειγμα είναι το Galaxy S II, το οποίο έχει καταγράψει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια μέσα σε ένα διάστημα 5 μηνών. Η Samsung προφανώς και θέλει να διατηρήσει το momentum αυτό και έτσι σχεδιάζει να διαθέσει τα πρώτα smartphones με εύκαμπτες οθόνες μέσα στους πρώτους μήνες του 2012, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα δούμε και άλλες συσκευές με την ίδια τεχνολογία.

Η Samsung έχει κάνει αρκετές επιδείξεις στο παρελθόν όπου μας παρουσιάζει εύκαμπτες οθόνες OLED, όμως μέχρι σήμερα η τεχνολογία αυτή δεν είχε προχωρήσει τόσο ώστε να μπορούμε να την εκμεταλευτούμε εμπορικά. Οι οθόνες OLED (Organig Light Emitting Diode) κάνουν χρήση υλκών τα οποία εγγυώνται πως κάθε pixel παράγει φως, καθιστώντας τες έτσι, σε αντίθεση με τις οθόνες LCD που απαιτούν backlight, πιο εύκολες στη χρήση τους.

Σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, οι πωλήσεις των smartphones την τελευταία χρονιά αυξήθηκαν κατά 300%, με αποτέλεσμα πλέον να ξεπεράσει την Apple στον αριθμό των συσκευών που πουλάνε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα, είναι να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα για να γνωρίσουμε τα νέα smartphones με εύκαμπτη οθόνη και τότε θα φανεί αν η εταιρεία είναι ικανή να διατηρήσει αυτήν την πρωτιά και για το 2012.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.