Η Vodafone φτιάχνει δικό της incubator στην Silicon Valley

Vodafone Logo

Παρόλο που η Vodafone δεν έχει άμεση παρουσία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, παραμένει η μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. Έχουν τα μεγαλύτερα έσοδα και τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών πίσω από την China Mobile. Ευτυχώς γι αυτούς, έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ότι πλέον υπάρχουν μικρές ομάδες ανθρώπων που έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν την παγκόσμια τεχνολογική σκηνή.

Έτσι, εχθές το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια του Vodafone Xone, ενός κέντρου έρευνας και ανάπτυξης (R&D) το οποίο θα λειτουργεί και ως incubator για 25 startups που βρίσκονται στο Redwood City της California. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούν οι άνθρωποι της Vodafone να βλέπουν τις νέες τεχνολογίες και, αν κάτι το βρίσκουν ενδιαφέρον, να επενδύουν σε αυτό ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο και ταχύτερα.

Εντός του Vodafone Xone θα υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις και υποδομές έτσι ώστε να μπορέσουν οι startups να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους σε κάθε τηλεφωνικό δίκτυο. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο του TechCrunch, Greg Kumparak, ο κύριος στόχος των επενδύσεων που θα γίνουν από τον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό θα εντοπίζεται σε startups που έχουν το κατάλληλο προϊόν και την δυνατότητα για να επεκταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.