iPhone 5 Rumours: Pre-order στις 30 Σεπτέμβρη, launch στις 7 Οκτώβρη

Καθώς πλησιάζουμε στην ημέρα που η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone 5, όλο και περιορίζεται το διάστημα για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πολλές εταιρείες του χώρου υποστηρίζουν εδώ και καιρό πως η κυκλοφορία του θα πέσει μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες του Οκτώβρη και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Ένα memo της Sprint αναφέρει πως ανακαλούνται όλες οι άδειες των υπαλλήλων της εταιρείας από 30/9 έως 15/10 λόγω ενός “major phone launch”.

Η Sprint αναμένεται να είναι ένας από τους συνεργάτες της Apple στην κυκλοφορία του iPhone 5, κάτι που επιβεβαιώνεται και από ένα έγγραφο του Best Buy που αναφέρει πως το Sprint iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη. Όπως επίσης αναφέρουν πηγές του 9to5Mac, η Apple έχει επικεντρωθεί σε 2 πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας του επόμενου iPhone, στις 7/10 ή στις 14/10. Δεδομένου πως η παραγωγή των νέων συσκευών προχωράει χωρίς προβλήματα, η πρώτη φαντάζει πολύ πιο πιθανή. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει τη φόρμα των προ-παραγγελιών είτε στις 29/9 είτε στις 30/9, οπότε σε 2-3 εβδομάδες από τώρα θα έχουμε και το event όπου θα γίνει η παρουσίαση του iPhone 5.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, η Apple είναι πιθανό να σχεδιάζει την κυκλοφορία 2 διαφορετικών iPhones μέσα στον επόμενο μήνα, το iPhone 5, που αποτελεί αναβάθμιση του προηγούμενου iPhone 4, και ένα φθηνότερο μοντέλο. Το iPhone 5 φαίνεται πως θα έχει τον διπύρηνο A5 επεξεργαστή της Apple και μία camera στα 8 MP. Όσον αφορά το software, μαζί με το νέο iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσει και το iOS 5, το οποίο είδαμε στις αρχές του προηγούμενου Ιούνη και το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τα iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 5, iPad, iPad 2 καθώς και τα iPod Touch 3ης και 4ης γενιάς.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.