Το Skype for iPad εμφανίστηκε στο App Store [Updated]

Τι κι αν έχουν περάσει τόσοι μήνες αναμονής για τους χρήστες του iPad; Η επίσημη εφαρμογή του Skype θα αργήσει λίγο ακόμα, αφού παρόλο που σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στο App Store, λίγο αργότερα δεν ήταν πια διαθέσιμη. Η δικαιολογία του Skype μέσω του Twitter ήταν πως η εφαρμογή "ανέβηκε πρόωρα". Το Skype for iPad έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το iPad και λειτουργεί μέσω 3G ή WiFi. Update: Η εφαρμογή φαίνεται να είναι πάλι διαθέσιμη.

Μέχρι σήμερα όσοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το Skype στο iPad τους, χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή που είχε βγει για το iPhone, με αποτέλεσμα η εμπειρία να μην είναι και η καλύτερη. Γι αυτό η εταρεία ανακοίνωσε λίγο μετά την άφιξη του iPad 2, πως προετοιμάζουν μια εφαρμογή του Skype με νέο design, η οποία προορίζεται μόνο για το tablet της Apple. Λίγοι είναι αυτοί που πρόλαβαν σήμερα να κατεβάσουν την εφαρμογή από το App Store πρωτού αυτή αφαιρεθεί ξανά.

Αυτοί αναφέρουν πως η εφαρμογή έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς, απλό chat, video chat, Skype credits κλπ. Το Skype for iPad κάνει, όπως ήταν φυσικό, καλύτερη χρήση της μεγάλης οθόνης του tablet, εμφανίζοντας τις επαφές σας σε μορφή πλέγματος (grid). Επιλέγοντας κάποια από τις επαφές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε είτε απλή επικοινωνία IM, είτε κλήση μόνο με ομιλία, είτε video κλήση, χρησιμοποιώντας την camera του iPad. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την απλή έκδοση του Skype, το Skype for iPad υποστηρίζει push notifications έτσι ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για νέα μηνύματα.

Όπως βλέπετε στο παραπάνω tweet, το Skype ζητάει συγνώμη για το λάθος του να ανεβάσει καταλάθος νωρίτερα από ότι έπρεπε την εφαρμογή. Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στο App Store. Μέχρι τότε, παρακάτω μπορείτε να δείτε το video που δημιούργησε η εταιρεία για το Skype for iPad.

Update: Εδώ και λίγα λεπτά φαίνεται πως το Skype for iPad έχει ανέβει (και) στο ελληνικό App Store. Όσοι θέλετε, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις;

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.