Το sequel του Cut the Rope έρχεται σύντομα σε iOS και Android

Το Cut the Rope, μαζί με μερικά άλλα όπως το Angry Birds και το Tiny Wings, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αγαπημένα παιχνίδια πολλών. Αυτό αποδείχθηκε και από τα στατιστκά, αφού μόλις στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του μέσα στο 2010 είχε κατέβει 1 εκατ. φορές, σπάζοντας έτσι κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην κατηγορία των παιχνιδιών. Ένα sequel του παιχνιδιού ετοιμάζεται εδώ και καιρό και αναμένεται σύντομα να έρθει στα αντίστοιχα App Store και Android Market.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχει το IGN, ο On Nom καταφέρνει επιτέλους να δραπετεύσει από το κουτί του, ενώ ένας νέος χαρακτήρας (The Professor) ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω εικόνα, το εικονίδιο του παιχνιδιού έχει αλλάξει, περιλαμβάνοντας πλέον 2 σκοινιά αντί για 1 που είχε το προηγούμενο παιχνίδι, κάτι που μάλλον συμβολίζει πως θα είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Έτσι, μετά τα 200 levels (μέχρι σήμερα) του πρώτου Cut the Rope, η ZeptoLab και η Chillingo θα αναλάβουν να μας κρατήσουν απασχολημένους για ακόμα περισσότερη ώρα. Θα επιλέγατε το Cut the Rope ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια που έχετε παίξει ποτέ στο smartphone σας;

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.