Tiny Wings, εσύ μπορείς να πετάξεις?

Tiny Wings Screenshot

Οι game developers στο iOS φαίνεται ότι έχουν καταλάβει για τα καλά τι αρέσει στους κατόχους των iDevices και δεν σταματούν να παρουσιάζουν παιχνίδια που είναι απλά, εύκολα στον χειρισμό και αυξανόμενης δυσκολίας όσο περνάνε οι πίστες. Αυτά είναι και τα κύρια συστατικά του Tiny Wings [iTunes Link], του νέου game που εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται στην πρώτη θέση των εφαρμογών του App Store.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να.. πετάξετε! Ελέγχετε ένα πουλί που χρειάζεται την βοήθεια σας για να πετάξει. Δεν τα καταφέρνει αλλά χάρη στους λόφους που υπάρχουν, παίρνει φόρα και μπορεί να πετάξει για μερικά δευτερόλεπτα. Εχθρός σας είναι η νύχτα που σας κυνηγάει καθώς το παιχνίδι τελειώνει μόλις νυχτώσει. Μέχρι όμως να νυχτώσει, εσείς πρέπει να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερα κίτρινα και μπλε νομίσματα, να κάνετε πετυχημένα άλματα και να αγγίξετε τα σύννεφα για να βελτιώσετε την φωλιά σας.

Η αποστολή σας στα πρώτα 2-3 νησιά είναι εύκολη καθώς συγχωρούνται τα λάθη και έχετε άφθονο χρόνο αλλά μετά το 4ο νησί, τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς η νύχτα κινείται πολύ πιο γρήγορα και πρέπει να φροντίσετε να απογειώνεστε σε κάθε ευκαιρία. Εγώ έχω καταφέρει να φτάσω μέχρι το 6ο νησί και αρχίζω να πιστεύω ότι δεν απέχω και τόσο πολύ από το 7ο νησί.. Εσείς μέχρι ποιο σημείο φτάσατε πετώντας?

Tiny Wings Screenshot

Tiny Wings Screenshot

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Tiny Wings, εσύ μπορείς να πετάξεις?”

  1. Ο/Η ioannis λέει:

    Έχω φτάσει 7ο νησί και είμαι κοντά στο 8ο με score λίγο πάνω από 70.000
    Πολύ καλοφτιαγμένο game και εθιστικό.