Το flickr έρχεται στα Windows 7 και στα Windows Phone 7!

flickr windows 7 phone app

Σήμερα είναι, δίκαια ή άδικα, η μέρα που είναι αφιερωμένη στην δεύτερη γενιά του iPad. Όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει το event της Apple στις 20:00 για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το iPad 2 -ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Σήμερα, οι άνθρωποι της Yahoo! αποφάσισαν ότι είναι η κατάλληλη μέρα για να δώσουν στην κυκλοφορία την νέα εφαρμογή του flickr για Windows Phone 7 και Windows 7. Η αλήθεια είναι πάντως, πώς πρόκειται για μία εφαρμογή που φαίνεται πολύ πιο προσεγμένη από την αντίστοιχη για το iPhone.

Το Geolocation είναι εκεί για να ξέρει ο χρήστης που τραβήχτηκε η φωτογραφία αλλά και για να μπορεί να δει στον χάρτη άλλες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί εκεί κοντά. Ακόμα, το sharing είναι πολύ απλό καθώς μπορεί να γίνει μέσω twitter, facebook και, φυσικά, μέσω e-mail. Το "Context View", μία λειτουργία που είναι διαθέσιμη μόνο στα Tablets με Windows 7, επιτρέπει στον χρήστη να δει περισσότερες πληροφορίες για την εκάστοτε φωτογραφία, όπως άλλες φωτογραφίες που υπάρχουν στο ίδιο set, group ή χαρακτηρίζονται ως "σχετικές" από το ίδιο το flickr.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή του flickr.com για τα Windows 7 και τα Windows Phone 7 μπορείτε να δείτε στο επίσημο blog του flickr και στο microsite που σχεδιάστηκε γι αυτόν τον σκοπό.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.