Συνδυάζοντας 3 iPhone 4 σε μια ταινία μικρού μήκους

Ο Ronen Verbit από τη Νέα Υόρκη είχε μία ιδέα, να δημιουργήσει μαζί με την ομάδα του μία ταινία μικρού μήκους με 3 iPhone 4. Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι πως θα χρησιμοποιεί το κάθε ένα από τα 3 ως μία camera. Αντίθετα, τα iPhone αποτελούν μέρος της ταινίας, αφού ανάλογα με το σενάριο, πρέπει να ακολουθήσουν μία "χορογραφία" που έχει σχεδιαστεί για αυτά, η οποία συνοδεύεται από μουσική που έχει γράψει ο Anton Karas.

Η ταινία αποτελείται από 3 διαφορετικά video που προβάλλονται ταυτόχρονα, ενώ ο Ronen Verbit μετακινεί κατάλληλα τα smartphones με αποτέλεσμα να φαίνεται πως ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι παγιδευμένος μέσα στα iPhone 4. Έτσι, βλέπουμε τα iPhone το ένα πάνω στο άλλο και τον πρωταγωνιστή όρθιο, ή τα iPhone δίπλα-δίπλα και τον πρωταγωνιστή στο έδαφος.

Η βελτιωμένη ποιότητα λήψης video του iPhone 4 έχει οδηγήσει πολλούς στο να γυρίσουν κάποια ταινία χρησιμοποιώντας μόνο την camera του κινητού. Ήδη, το iPhone Film Festival δέχεται συμμετοχές μέχρι τον Οκτώβρη. Δείτε το παρακάτω video και πάρτε μία γεύση του τι μπορεί να δημιουργηθεί όταν συνδυάσεις τη φαντασία και μερικά iPhones.

Ronen's Adventure: Trapped in an iPhone from Ronen V on Vimeo.

[via] [via]

Σχολιάστε >
23 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.