Nokia N9 MeeGo σε video

Nokia N9 Teaser MeeGo

Η Nokia Greece εχθές διοργάνωσε ένα event στο οποιό παρουσίασε σε δημοσιογράφους και bloggers την νέα έκδοση του Symbian με την ονομασία "Anna". Οι αλλαγές που έχουν γίνει σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση του Symbian είναι αρκετές και βελτιώνουν αρκετά το user experience. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα αναλύσουμε σε άλλο κείμενο μόλις έρθουν στην χώρα μας τα Nokia E6 και Nokia X7. Εχθές, ειπώθηκε ότι η Φινλανδική εταιρία ετοιμάζει την πρώτη συσκεύη της με MeeGo και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011. Τυχαία (ή όχι), εχθές διέρρευσε και το video - teaser του Nokia N9.

Αν και δεν φαίνονται πολλά χαρακτηριστικά του νέου smartphone της Φινλανδικής εταιρίας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εφοδιάζεται με MeeGo. Στην επίσημη σελίδα του MeeGo στο Facebook, ανέβηκε ένα screen caption από το video και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Nokia MeeGo UI screenshot.

Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι πίσω από την σελίδα του MeeGo, το Interface μοιάζει αρκετά με το Symbian Anna αφού υπάρχει ένα κοινό set εικονιδίων. Ακόμα, αναφέρουν ότι σύντομα θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση για το Smartphone με MeeGo. Πιθανότατα θα είναι το Nokia N9, εκτός αν οι Φινλανδοί μας ετοιμάζουν ακόμα μία έκπληξη..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.