Καθυστερεί το Google Music

Το Google Music, το κατάστημα μουσικής της Google, φαίνεται πως θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, παρά τις προετοιμασίες που έχουν ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ο λόγος; Οι συζητήσεις με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, που φαίνεται πως δεν πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελαν στην εταιρεία. 

Άλλες δισκογραφικές αφήνουν να διαρρεύσει πως δεν γνωρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις για το Google Music και ότι θα περίμεναν να έρθουν σύντομα σε επαφή με την εταιρεία , και άλλες πως η Google άλλαξε τους όρους της τις τελευταίες εβδομάδες, βάζοντας φρένο στις συζητήσεις.

Όλα αυτά ακολουθούν μετά την είδηση, πως εργαζόμενοι της Google έχουν δοκιμάσει την υπηρεσία εσωτερικά, και διαπίστωσαν πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Κανένα πρόβλημα, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι μόνο, γιατί αν η εταιρεία δεν τα βρει με μεγάλες δισκογραφικές, τότε πολύ δύσκολα θα αποτελέσει δυνατό αντίπαλο για το iTunes της Apple.

Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι φήμες, που έρχονται από πηγές κοντά στην Google και μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, ειδικά από την στιγμή, που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας. Αυτή είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κατά την διάρκεια του Google I/O 2011, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Μαΐου.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήθελαν το Google Music να είναι μια υπηρεσία, που επιτρέπει στον χρήστη να αγοράζει μουσική, είτε κομμάτια είτε ολόκληρα άλμπουμ και με μια επιπλέον χρέωση $25 κάθε χρόνο, να αποθηκεύει τραγούδια στο cloud.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.