Περισσότερα από 3 εκατ. check-ins στην Foursquare Day

Η 16/4 που μας πέρασε, που ονομάζεται Foursquare Day, ήταν η μέρα με τα περισσότερα check-ins στην ιστορία της δημοφιλούς υπηρεσίας geolocation, του Foursquare. Για την ακρίβεια, εκείνο το 24ωρο έγιναν περισσότερα από 3 εκατομμύρια διαφορετικά check-ins από τους χρήστες της σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη ημέρα ονομάστηκε έτσι, λόγω των αριθμών που την χαρακτηρίζουν και έχουν σχέση με το όνομα Foursquare, δηλαδή του 4 (= four) και του 16 (= four-squared). Από το 2010 και μετά, η ημέρα αυτή υποστηρίζεται επίσημα και από το Foursquare, το οποίο δημιούργησε και το ανάλογο badge για χάρη της. Το πραγματικά ενδιαφέρον γεγονός όμως, μας ήρθε από ένα tweet που έκανε ο ιδρυτής του Foursquare, ο οποίος μας ενημέρωσε πως εκείνη τη μέρα έγιναν 3.073.635 check-ins, ενώ, μόλις 1 χρόνο νωρίτερα, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως είχε ξεπεράσει το 1 εκατ. check-ins την ημέρα.

Την φετινή χρονιά διοργανώθηκαν πολλά events, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου συλλέχθηκαν τρόφημα, δόθηκαν χρήματα στους πληγέντες του σεισμού στην Ιαπωνία, στάλθηκε βοήθεια στον Ερυθρό Σταυρό και διάφορα άλλα. Μέχρι την επόμενη χρονιά που θα έχουμε την 16η Απριλίου 2012, οι υπάλληλοι του Foursquare μας ετοίμασαν ένα video, μέσα από το οποίο μας ευχαριστούν για τη συμμετοχή μας σε αυτό το ρεκόρ και το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Όπως λένε και εκείνοι... every check-in counts!

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.