Το PlayStation Suite έρχεται σε όλες τις Android συσκευές με Tegra 2

Η Nvidia ανακοίνωσε πως το Sony PlayStation Suite, που είδαμε παράλληλα με την παρουσίαση του PSP 2 νωρίτερα μέσα στη χρονιά, θα έρθει σε όλα τα smartphones και τα tablets που περιλαμβάνουν επεξεργαστή Tegra 2.

Η πρώτη συσκευή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πως θα δίνει τη δυνατότητα για την εκτέλεση παιχνιδιών του PlayStation, ήταν το Xperia Play. Η συμφωνία αυτή δείχνει πως η Nvidia εισέρχεται για τα καλά στο χώρο του mobile gaming, αφού γίνετε η πρώτη εταιρεία που δίνει αυτή τη δυνατότητα στα κινητά που φέρουν δικό της επεργαστή, αποκτώντας έτσι πλεονεκτική θέση έναντι των υπόλοιπων ανταγωνιστών της.

Μετά από μία τέτοια ανακοίνωση, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως και η Sony Ericsson θα ακολουθήσει την τακτική της υιοθέτησης του επεξεργαστή Tegra 2 σε κάποιες από τις επόμενες συσκευές της. Αν και μέχρι τώρα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο PlayStation Suite είχαν κυκλοφορήσει μόνο στο PlayStation One, η Nvidia επιβεβαίωσε πως σύντομα θα δούμε τίτλους και από την 2η γενιά της δημοφιλούς κονσόλας.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως με τη δύναμη του Tegra 2, οι συσκευές αυτές δεν θα έχουν πρόβλημα να εκτελέσουν ακόμα περισσότερα παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών. Φανταστείτε τι θα μπορούμε να δούμε όταν τα quad-core smartphones γίνουν πιο mainstream...

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.