First Greek Words: Το iPhone app που θα λατρέψει το παιδί σου (+ promo codes)

Αν είσαι κάτοχος iPhone και έχεις (μικρό) παιδί, εδώ είσαι, συνέχισε κανονικά να διαβάζεις γιατί σε ενδιαφέρει! Όπως φαίνεται, τα mobile apps κερδίζουν όλο και περισσότερο τη προσοχή των developers στη χώρα μας, με αρκετά καινοτόμα applications να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως για iPhone και Android κινητά τους τελευταίους μήνες. Πριν λίγες εβδομάδες δεχθήκαμε ένα pitch για ένα νέο iPhone App το οποίο έχει λίγο διαφορετικό target group από τα περισσότερα mobile startups που κυκλοφορούν. Ο λόγος για το First Greek Words: Learning Animals το οποίο θέλει να βοηθήσει το παιδί σου να μάθει τις πρώτες του λέξεις-ζώα με τη βοήθεια του iPhone.

Το App, δημιούργια της ελληνικής εταιρίας Anlock, έχει κάνει ήδη πρεμιέρα στο App Store εδώ και περίπου μια εβδομάδα με τα πρώτα σχόλια των χρηστών να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Το παιχνίδι ουσιαστικά καλεί τα παιδιά να σχηματίσουν λέξεις-ονόματα ζώων με βάση τα γράμματα που είναι διαθέσιμα στην οθόνη τους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απλό παιχνίδι, το οποίο έχει διπλό στόχο καθώς θέλει να συνδυάσει αρμονικά διασκέδαση και εκπαίδευση. Και τα καταφέρνει πολύ καλά.

Εξαιτίας της φιλοσοφίας του παιχνιδιού, δεν θεωρώ ότι υπάρχει ιδιαίτερος χώρος για αυστηρή κριτική σχετικά με το User Interface ή τη τεχνολογία του App. Τα γραφικά του είναι καλά, ο χειρισμός του κινείται σε υψηλά επίπεδα -στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για τους μικρούς μας φίλους- και η εμπειρία του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική, με τους έξυπνους ήχους ζώων και συλλαβισμό όλων των γραμμάτων που θα κληθεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης να κλέβουν τη παράσταση.

Όπως έγραψα και στην αρχή, η εφαρμογή First Greek Words: Learning Animals είναι διαθέσιμη μέσω του App Store της Apple, σε εκδόσεις lite (δωρεάν) και full (1,59€) . Τα καλά παιδιά της Anlock μας έδωσαν 10 promo codes για την full έκδοση του App, συνεπώς οι 10 πρώτοι που θα αφήσουν ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω κερδίζουν από ένα promo code. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσετε ένα έγκυρο email για να σας στείλουμε τον κωδικό, μαζί με τις οδηγίες ενεργοποίησης του. Τόσο απλά.

Video demo:

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

7 απαντήσεις στο “First Greek Words: Το iPhone app που θα λατρέψει το παιδί σου (+ promo codes)”

  1. Ο/Η Themis Gatz λέει:

    Συγχαρητήρια στου developers και καλο κουράγιο.

  2. Ο/Η Kostas Karpouzis λέει:

    Ο γιος μου θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα :-D

  3. Ο/Η Panos λέει:

    Μπράβο ρε παιδια

  4. Ο/Η @georgetasioulis λέει:

    Για όταν γίνω μπαμπάς :)

  5. Ο/Η cat1 λέει:

    ρε παιδιά έλεος με την Apple. Σαν μικρά παιδάκια κάνετε και αναπαράγετε ότι είδηση υπάρχει. Το away δεν το δείχνει καλά ούτε το ipad ούτε το iphone δεν βλέπετε τα χάλια σας;
    Σαν να έχω εγώ ένα αυτοκίνητο να το οδηγώ να θέλω να πάρω βόλτα και άλλους μαζί, και μόλις μπαίνουν μέσα να τους διαφημίζω ένα άλλο αυτοκίνητο τo Apple car!
    Bγάλτε τα flash της Adobe να το δείχνει κανονικά το ipad και μετά ελάτε να μας μιλήσετε.
    Όλοι όσοι έχουμε άλλους υπολογιστές σας βαρεθήκαμε!

  6. Ο/Η NtinaKanellopoulou λέει:

    Ευχαριστούμε!!!