Η Samsung θα ανακοινώσει το Galaxy Tab 8.9'' στις 22 Μαρτίου

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε τίποτα επίσημο πέρα από φήμες για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 8.9, του μικρότερου αδερφού του tablet που γνωρίσαμε στη φετινή MWC.

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η Samsung ανακοίνωσε το event που θα γίνει στις 22 Μαρτίου. Στην εικόνα που ανέβασε, φαίνεται το πάνω μέρος της συσκευής και μία θύρα για headphones. Αυτό που αποτελεί έκπληξη, είναι πως το tablet είναι ελάχιστα πιο παχύ από τη θύρα, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως το Galaxy Tab 8.9 θα είναι τόσο λεπτό (ίσως και λίγο περισσότερο) όσο και το Apple iPad 2 των 8,8 mm.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, πέρα από τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με τη χρήση διπύρηνου επεξεργαστή και το λειτουργικό που θα φέρει, το οποίο θα είναι το Android 3.0 (Honeycomb).

Για τους υποψήφιους καταναλωτές που πιστεύουν πως τα μοντέλα των 7'' και 10.1'' είναι για τα tablets πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα αντίστοιχα, σε 13 μέρες από σήμερα η Samsung θα μας δώσει μία ακόμα πρόταση στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των tablets.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.