Samsung: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του Galaxy Tab 10.1

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της ερχόμενης βδομάδας, θα έχουμε πολλά νέα από την Mobile World Congress 2011 στη Βαρκελώνη, όπου θα παρεβρεθεί και το Away.gr με τον "δικό μας" Δημήτρη Καλογερόπουλο να είναι ήδη στη Βαρκελώνη. Η αρχή έγινε σήμερα, που μετά από βδομάδες γεμάτες φήμες για το νέο Galaxy tablet της Samsung, επιτέλους ανακοινώθηκαν οι επίσημες λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών του.

Αντίθετα με τις φήμες, το όνομα του θα είναι Galaxy Tab 10.1, το οποίο βγαίνει από το μέγεθος της οθόνης που θα έχει. Θα τρέχει πάνω σε Android Honeycomb, ένα νέο λειτουργικό σύστημα που προορίζεται μόνο για τα tablets. Στο θέμα του επεξεργαστή, θα τρέχει έναν διπύρηνο Tegra 2, με τον κάθε πυρήνα να είναι συγχρονισμένος στα 1 GHz, πράγμα που τον καθιστά ικανό να αναπαράγει, για παράδειγμα, video 1080p με άνεση. Το Galaxy Tab 10.1 θα είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις, είτε με μνήμη 16 GB είτε 32 GB, ενώ όλα τα μοντέλα θα περιλαμβάνουν μία εμπρόσθια camera των 2 MP και μία οπίσθια στα 8 MP. Μπορείτε να δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά στην εικόνα που ακολουθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Samsung, το νέο tablet θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη πρώτα από τη Vodafone, μέσα στον Μάρτιο. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για την τιμή.

Παρατηρούμε πως το Galaxy Tab 10.1 έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τα Motorola Xoom και το LG G-Slate. Το που υπερέχει (πέρα από τον ελαφρύ σχεδιασμό του) το νέο tablet της Samsung έναντι των άλλων δύο ανταγωνιστών του, μένει να το μάθουμε αρκετά σύντομα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.