iPad 2 event στις 2 Μαρτίου!

Apple iPad 2 event to be held on March 2

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί και μιλούσαν για καθυστερήσεις και προβλήματα στην γραμμή παραγωγής του iPad 2 φαίνεται πως δεν είχαν βασιστεί σε ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές. Πριν λίγες ώρες, η Kara Swisher του AllThingsD.com, ανακοίνωσε πως η Apple θα διοργανώσει ένα event στις 2 Μαρτίου, στην California. Μπορεί οι επίσημες προσκλήσεις να μην έχουν φτάσει ακόμα στους εκπροσώπους του Τύπου αλλά είναι θέμα χρόνου να σταλούν.

Κρίνοντας από την προϊστορία της εταιρίας από το Cupertino, το εμπορικό λανσάρισμα του iPad 2 θα γίνει σχετικά άμεσα. Κατά την γνώμη μου, μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχουν ξεκινήσει οι πωλήσεις της επόμενης γενιάς του tablet της Apple.

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις στο iPad: μειωμένο βάρος, dual core επεξεργαστής, κάρτα γραφικών (?!), δύο cameras και retina display. Κάποια από τα παραπάνω φαίνονται βάσιμα ενώ κάποια αλλά όχι. Λίγη σημασία έχουν αυτά όμως γιατί απέχουμε μόλις 8 μέρες από το event.

Το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι το αν θα κάνει την παρουσίαση του iPad 2 ο Steve Jobs ή κάποιος από τους συνεργάτες του όπως ο Tim Cook, ο COO της Apple..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.