Apple iOS 4.3 για τους developers

Μόλις σήμερα το πρωί γράψαμε για την σημασία που έχει η ύπαρξη του Verizon iPhone 4 για όλους τους υπόλοιπους κατόχους iPhone. Πριν περάσουν 24 ώρες από την ανακοίνωση του CDMA iPhone, η ίδια η Apple έδωσε στους developers που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα της, την έκδοση 4.3 για το iOS. Η beta του 4.3 έχει δύο μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την 4.2.1 που κυκλοφορεί τώρα.

Η πρώτη, και ουσιαστικότερη, αλλαγή είναι η δυνατότητα μετατροπής του τηλεφώνου σε WiFi HotSpot για να μπορούν να συνδεθούν σε αυτό μέχρι 5 ακόμα συσκευές και να μοιράζονται την σύνδεση δεδομένων του iPhone. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν θα μπορεί το iPhone να λειτουργεί και ως access point για υπάρχοντα Wireless Networks. Μια λειτουργία που ίσως να μοιάζει άχρηστη με μία πρώτη ματιά, αλλά μπορεί κάποιες φορές να αποδειχτεί σωτήρια. Η δεύτερη αλλαγή του iOS 4.3 αφορά το AirPlay καθώς πλέον θα μπορούν να το χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές του iPhone ή του iPad σας και όχι μόνο οι built-in εφαρμογές της Apple.

Αν κρίνω από το παρελθόν, θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να γίνει διαθέσιμη η νέα έκδοση του λογισμικού των iDevices σε όλους τους χρήστες και όχι μόνο στους developers. Λογικά, θα συμπέσει χρονικά με την κυκλοφορία των πρώτων Verizon iPhone 4 στις 10 Φλεβάρη..

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.