Android smartphone και tablet από την Vizio

Εδώ και μήνες σας αναφέρουμε τις προτάσεις διάφορων εταιρειών, με τις οποίες μπαίνουν σιγά σιγά σε μια δύσκολη αγορά όπου κακά τα ψέμματα η Apple (με iPhone και iPad) κυριαρχεί. Σειρά έχει η Vizio, που μετά τις τηλεοράσεις και τα Blu-Ray players πρόκειται να κυκλοφορήσει τα δικά της smartphone και tablet, με Android, το Via Phone και Via Tablet αντίστοιχα.

Το smartphone της εταιρείας θα έχει οθόνη 4 ιντσών, αρκετές δυνατότητες σύνδεσης (802.11n Wi-Fi, GPS, HDMI), και θύρες microSD, αν και δεν γνωρίζουμε ποια δίκτυα θα υποστηρίζει. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν το tablet θα έχει ενσωματωμένες δυνατότητες 3G, παρ' όλα αυτά σίγουρη είναι η οθόνη 8 ιντσών, τρία ηχεία και τα Wi-Fi και HDMI. Και οι δύο συσκευές πρόκειται να μπούνε στην ομάδα συσκευών της εταιρείας, που θα υποστηρίζουν Google TV, την οποία ονομάζει Via Plus και επιτρέπει πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως τα Netflix, Facebook, Twitter, και την νέα Vizio On Demand υπηρεσία βίντεο.

Η Vizio δραστηριοποιείται και στον χώρο των 3D τηλεοράσεων, δίνοντας στους καταναλωτές την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε συσκευές αξίας από $300 και πάνω, 22 έως 71 ιντσών.

Πληροφορίες για την τιμή των Via Phone και Tablet δεν γνωρίζουμε προς το παρόν, άλλα αν κρίνουμε από τις δηλώσεις τους CTO της εταιρείας, Matthew McRae, ότι υπάρχει ένα μεγάλος μέρος των καταναλωτών, που δεν μπορεί να αγοράσει iPhone ή iPad, πιστεύουμε πως θα είναι φθηνότερες από τις συσκευές της Apple.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.