Περισσότερες οι πιθανότητες να σπάσει το iPhone 4

Το σπάσιμο, που αναφέρουμε στον τίτλο δεν είναι μεταφορικό... άλλα κυριολεκτικό! Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε εξετάζοντας 20000 συσκευές iPhone 4 και 20000 συσκευές iPhone 3GS, είναι 82% πιθανότερο να σπάσει η οθόνη του τελευταίου μοντέλου της Apple.

Το κομμάτι της έρευνας για τα iPhone 4, που αφορά γενικότερες βλάβες και όχι μόνο ραγισμένες οθόνες, και πάλι δείχνει ότι η συσκευή είναι κατά 68% πιο ευαίσθητη από την προκάτοχο της, ποσοστό που προκύπτει από τα επιμέρους ποσοστά αναφοράς προβλημάτων: 4.7% για το iPhone 4 και 2.8% για το iPhone 3GS.

Σύμφωνα με την εταιρία SquareTrade, που έκανε την έρευνα, αυτό οφείλεται στο ότι το μέγεθος της επιφάνεια, που μπορεί να "χαραχθεί" έχει αυξηθεί, την ίδια στιγμή που το νέο  υλικό για την οθόνη δεν είναι λιγότερο ευαίσθητο από το προηγούμενο. Επίσης σημειώνει ότι πολύ μικρές ζημιές δεν αναφέρονται ποτέ, άρα το παραπάνω ποσοστό μπορεί να είναι και μεγαλύτερο.

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να παρατηρήσετε τα ποσοστά βλαβών των δύο συσκευών (στους μήνες που κυκλοφορούν στην αγορά), με την κόκκινη γραμμή να αφορά το iPhone 3GS, την μπλε το iPhone 4 και την πράσινη την πρόβλεψη για το iPhone 4 στους επόμενους μήνες.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.