Google Chrome OS: Έρχεται τον Νοέμβριο;

Από ότι φαίνεται το Chrome OS, ουσιαστικά το πιο αναμενόμενο project λογισμικού στην αγορά, φθάνει επιτέλους στην κυκλοφορία του! Το Techcrunch αποκάλυψε ότι η έφθασε την έκδοση Release Candidate το οποίο είναι και το βήμα πριν την κανονική κυκλοφορία του προϊόντος. Όπως μιλάμε δηλαδή οι προγραμμτιστές στην Google, λύνουν τα τελευταία bugs για την πρώτη έκδοση του Chrome OS.

Περαιτέρω αποδείξεις βρίσκουμε και σε ένα θέμα συζήτησης στο Google Code, στο οποίο ένας υπάλληλος της Google αναφέρεται συνεχώς στις 11 Νοεμβρίου. Από ότι φαίνεται αρκετά features θα προστεθούν μετά απο αυτή την ημερομηνία, που σημαίνει ότι πολύ πιθανό να είναι και η ημέρα κυκλοφορίας. Είναι σύνηθες να προστίθενται features μετά την κυκλοφορία του προϊόντος.

Από όσο φαίνεται λοιπόν, μάλλον στις 11 Νοεμβρίου θα έχουμε κοντά μας το Chrome OS. Η ημερομηνία αυτή δεν είναι εντελώς τυχαία πάντως καθώς είναι ουσιαστικά η επέτειος της πρωτοεμφάνισης του στο κοινό. Όπως να έχει μάλλον μέσα στις γιορτές θα έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα netbooks (η ίσως και κάποιο tablet) με το Chrome OS.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.