Yahoo Messenger με βιντεοκλήση στο iPhone 4!

Στις αρχές ο μόνος τρόπος για να κάνετε βιντεοκλήση στο iPhone 4 ήταν το FaceTime. Έπειτα έκανε την εμφάνιση του το Fring. Τώρα η Yahoo κάνει εμφάνιση με το νέο Yahoo Messenger App το οποίο επιτρέπει βιντεοκλήσεις ακόμη και με υπολογιστή. Ακούς Skype ;

Σε αντίθεση με το FaceTime της Apple, το Yahoo Messenger επιτρέπει την βιντεοκλήση ακόμη και από 3G αλλά και την κλήση σε χρήστες Yahoo Messenger στον Η/Υ τους, ή ακόμη και σε κινητά Android.

Η εφαρμογή αν και έχει μερικά προβλήματα, ανταποκρίνεται πολύ καλα. Αρχικά, δεν είναι φτιαγμένη για την Retina Display, πράγμα που την κάνει να έχει προβλήματα στην εμφάνιση της όπως τετραγωνισμένες γωνίες και θολές εικόνες. Πολύ παράξενο μιας και το πρώτο iPhone με διπλή κάμερα είναι το iPhone 4! Τι πιο λογικό να έχει σωστή υποστήριξη λοιπόν για αυτό;  Ακούς Yahoo; -Εντάξει γνωρίζουμε ότι η Yahoo δεν φημίζεται για τις κυκλοφορίες της σε λογισμικό, οπότε περιμένουμε μια ανανέωση σύντομα.

Δείτε στην συνέχεια μερικές εικόνες για την ποιότητα του βίντεο, και μην ξεχάσετε να μας πείτε την δική σας γνώμη αφού δοκιμάσετε την εφαρμογή, μιας και είναι δωρεάν.

[via]

Σχολιάστε >
108 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.