OnLive: Η υπηρεσία streaming video game, χωρίς συνδρομή

OnLive, η υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών streaming μέσω cloud computing, τώρα είναι πλέον διαθέσιμη και χωρίς συνδρομή. Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην τεχνολογία πίσω από το OnLive, και τώρα που η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και δωρεάν, τουλάχιστον για τα demo, μπορείτε να την δοκιμάσετε! Βέβαια λόγο της απόστασης είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να παίξετε λόγο καθυστέρησης.

Προσπαθήσαμε να συνδεθούμε για να δοκιμάσουμε την υπηρεσία αλλα δυστηχώς λόγω καθυστέρησης ο Client δεν δέχθηκε την σύνδεση με την υπηρεσία. Αν μπορέσετε να συνδεθείτε πείτε μας την γνώμη σας, αλλά όπως να'χει, από όσα έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής, η υπηρεσία είναι αρκετά καλή. Τουλάχιστον χρήστες από τις Η.Π.Α απολαμβάνουν ώρες παιχνιδιού μέσω streaming χωρίς να χρειάζονται υπολογιστές με ιδιαίτερες δυνατότητες όπως δυνατή υπολογιστική ισχύ.

Οι τιμές που διατίθονται τα παιχνίδια είναι λίγο πιο φθηνές από αυτές των καταστημάτων, ενώ η εταιρία διαθέτει και πάσο για 3 και 5 ημέρες σε χαμηλότερες τιμές - σίγουρα 5 μέρες αρκούν για κάποια παιχνίδια. Σύμφωνα με την εταιρία το OnLive θα έρθει και στην Ευρώπη μέσα στο 2011. Εν αναμονή λοιπόν!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.