iOS 4.1: Ήρθε το Game Center

Η έκδοση 4.1 για το iOS όλο και πλησιάζει περισσότερο στην ολοκλήρωση της- μάλιστα ίσως την δούμε να κάνει την εμφάνιση της σήμερα. Όσοι είχαν την δυνατότητα να την δοκιμάσουν (όπως developers) θα πρόσεξαν σίγουρα μια σημαντική προσθήκη- το Game Center.

Το Game Center ως τώρα ήταν κλειστό ακόμη και για τους περισσότερους Developers ενώ είχαν πρόσβαση συγκεκριμένες ομάδες ατόμων για δοκιμές. Το ότι το Game Center άνοιξε τις πύλες του πολύ πιθανό να σημαίνει ότι η έκδοση 4.1 για την οποία οι χρήστες του iPhone 3G έχουν και έναν λόγο αναμονής... δεν είναι καθόλου μακρυά μας. Τι ακριβώς όμως είναι το Game Center ; Είναι ένα δίκτυο παιχνιδιών με Achievements , Trophies και ανάλογα χαρακτηριστικά όπως έχουν τα μεγάλα δίκτυα των βιντεοκονσολών του PS3 και Xbox 360, PSN και Xbox Live. Στο PixelatedGeek θα βρείτε και μερικά Screenshots αν και το μόνο που φαίνεται είναι η διαδικασία εγγραφής ενός νέου χρήστη.

Όπως φαίνεται η Apple δεν ξεχνά ότι το iPhone δεν είναι απλώς μια τηλεφωνική συσκευή αλλά μπορεί να είναι... και είναι- μια φορητή κονσόλα παιχνιδιών. Περιμένουμε να δούμε την νέα έκδοση λοιπόν, και τι θα μας προσφέρει αυτή η νέα υπηρεσία.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.