AMD: Νέοι drivers Catalyst 10.7 με H.264 acceleration

Η AMD έβγαλε τους νέους drivers Catalyst 10.7, οι οποίοι έχουν αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του νέου H.264 acceleration για την έκδοση 1.1.1 του VLC media player, για τις κάρτες των σειρών Radeon HD 4000 και 5000. Ακόμη έγιναν και κάποιες βελτιώσεις για τα συστήματα πολλαπλών οθονών, όπως π.χ. για όταν γίνεται μεγιστοποίηση ενός παραθύρου σε πολλές οθόνες.

Στους συγκεκριμένους drivers, οι αλλαγές που έγιναν δεν εντοπίζονται μόνο σε ένα σημείο. Τα tweaks που έγιναν ήταν μάλλον random, όπως π.χ. η βελτίωση του αλγορίθμου που είναι υπεύθυνος για τις υψηλής ποιότητας εικόνες σε ορισμένους τύπους video, για όταν χρησιμοποιείται μία κάρτα HD 5000, καθώς επίσης και υποστήριξη στις περιστρεφόμενες εικόνες στα CrossFireX συστήματα.

Τώρα σε ότι αφορά τις μεμονωμένες βελτιώσεις στα διάφορα παιχνίδια, μάλλον δεν ήταν πολλές καθώς περιορίζεται σε μία αύξηση του 3-10% για το Borderlands, ανάλογα με το τι κάρτα έχει το κάθε σύστημα, ενώ τα bugs που διορθώθηκαν δεν ήταν πολλά. Για όποιον θέλει να διαβάσει τον πλήρη κατάλογο με τις αλλαγές, μπορεί να το κάνει εδώ (PDF).

Downloads:

Desktop: Windows XP 32-bit | Windows XP 64-bit | Windows Vista/7 32-bit | Windows Vista/7 64-bit

Mobile: Windows Vista/7 32-bit | Windows Vista/7 64-bit

*links από TechSpot

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.