Valve: Απολογία με δωρεάν Left 4 Dead 2 για τα λανθασμένα ban

Η Valve προσφέρει δωρεάν accounts Left 4 Dead 2 σε 12.000 παίχτες που τους μπλόκαρε (ban) από λάθος τους λογαριασμούς τους στο Call Of Duty: Modern Warfare 2, τις τελευταίες 2 βδομάδες. Με αυτή την κίνηση η Valve θέλει να απολογηθεί στους παίχτες που ενώ δεν “έκλεβαν”, χαρακτηρίστηκαν ως cheaters και τους μπλόκαραν τα accounts. Σύμφωνα με το Techspot, την ώρα που το Steam έκανε update στο disk image του Modern Warfare 2, προκλήθηκε κάποιο σφάλμα και το σύστημα αναγνώρισες πολλούς χρήστες ως cheaters. Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό πολλοί χρήστες νευρίασαν και έγραψαν για το περιστατικό σε διάφορα forums με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μικρό σκάνδαλο.

Ευτυχώς, η Valve εντόπισε το σφάλμα και αποφάσισε να δώσει μία μικρή αποζημίωση στους παίχτες που επηρεάστηκαν από την δυσλειτουργία του λογισμικού. Σχεδόν άμεσα, ο CEO της Valve, Gabe Newell, τους έστειλε ένα απολογητικό γράμμα στο οποίο τους εξηγούσε για το τι συνέβη και ότι όλα τα accounts αποκαταστάθηκαν. Επιπλέον, σαν αποζημίωση η εταιρεία έδωσε από 2 accounts Left 4 Dead 2 στον κάθε παίχτη, ένα για τους ίδιους και ένα για να το δώσουν σε κάποιον φίλο τους.

Κρίμα που συνέβη αυτό, αλλά εδώ φάνηκε πόσο σέβεται τους πελάτες της η Valve. Όχι μόνο η αντίδραση της ήταν άμεση, αλλά αποζημίωσε και τους παίχτες για όλη την ταλαιπωρία.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.